2777
2789
عنوان

HSG. ( عکس رنگی رحم )

| مشاهده متن کامل بحث + 1618 بازدید | 126 پست

دوستان اگه مرد مشکل اسپرم داشته باشه ، خب چرا خانوما باید عکس رحم بگیرند ....؟ 

البته من قرار شده جواب همه آزمایشی خودمو و شوهرم و باهم ببرم . دعا کنید چیزی نباشه.

من پرولاکتین بالا بود قرار شده دوباره آزمایش بدم

کی می‌رسد آن زمان که تو را نظاره کنیم، ما تورا بنگریم با پرچم برافراشته و تو مارا بنگری در حالی که بر گردت حلقه وار، تو را در میان خود چون نگینی دربرگرفته ، تو امام همه باشی. حضرت بقیه الله ( عجل)
شوهر‌منم همین مشکلو داره.واسه آی یو آی شرایط خاصی لازمه؟مثلا تعداد مهمه؟من میخوام قبل از میکرو یه با ...

شوهرم مورفولوژیش درسته.تحرکش هم الان تو مرز نرمال رسیده ولی تعدادش کمه.دکترم گفت آی یو آی واسه شما جواب نمیده بیخودی دیگه تکرار نکن.برادرشوهرمم دقیقا همین مشکلو داشت قبل از عید آی وی اف کردن الان خانمش بارداره

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

۲ سالو نیم اقدامم.۶ سال ازدواج کردم.مشکل تحرک و تعداد داره.آی یو آی که منفی شد دکتر بهمون گفت ...

ان،شاالله که جواب ميگيري من شوهرم مشکلش شکل اسپرمشه که باهيچ دارويي خوب نميشه

خداي مهربونم شکرت که منم لايق دونستي  
الهی بمیرم ، من قبلش هم چیزی نخوردم ، به اندازه یک ثانیه همون موقع درد داشتم ولی قابل تحمل بود

خدانکنه عزیزم من قبلش مسکن خوردم بعدشم که مدام میخوردم همون وقتم که تموم شد رفتن به شوهرم گفتن بیاد ببرتم حس زایمان داشتم

شوهرم مورفولوژیش درسته.تحرکش هم الان تو مرز نرمال رسیده ولی تعدادش کمه.دکترم گفت آی یو آی واسه شما ج ...

تعدادش چندتاس؟تحرک ومورفوش چقده؟

شوهرم مورفولوژیش درسته.تحرکش هم الان تو مرز نرمال رسیده ولی تعدادش کمه.دکترم گفت آی یو آی واسه شما ج ...

پس فایده نداره.برای شوهر من همش پایینه :(( امیدوارم توام نتیجه بگیری و به زودی مامان شی گلم💚

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
دوستان اگه مرد مشکل اسپرم داشته باشه ، خب چرا خانوما باید عکس رحم بگیرند ....؟  البته من قرار ...

واسه اینکه دکتر مطمئن بشه مشکل از دو طرف نیست همچنین اینکه ببینه لوله ها باز هستن چسبندگی وجود داره یا نه.عکس رنگی الزامیه واسه آی یو ای و آی وی اف

من از این آزمایش اسپرم سردرنمیارم اصلا بما گفتن شصت درصد نرماله یعنی چی؟

خدانکنه عزیزم من قبلش مسکن خوردم بعدشم که مدام میخوردم همون وقتم که تموم شد رفتن به شوهرم گفتن بیاد ...

واااااای چه سخت   

کی می‌رسد آن زمان که تو را نظاره کنیم، ما تورا بنگریم با پرچم برافراشته و تو مارا بنگری در حالی که بر گردت حلقه وار، تو را در میان خود چون نگینی دربرگرفته ، تو امام همه باشی. حضرت بقیه الله ( عجل)
پس فایده نداره.برای شوهر من همش پایینه :(( امیدوارم توام نتیجه بگیری و به زودی مامان شی گلم💚

مرسی عزیزم همچنین.والا من تو مرکز با هر کی که مشکل شوهرش تحرک و تعداد بود حرف میزدم آی یو آی بی نتیجه بود ولی هر کس مشکل از خودش بود نتیجه گرفته بود

دوستان اگه مرد مشکل اسپرم داشته باشه ، خب چرا خانوما باید عکس رحم بگیرند ....؟  البته من قرار ...

سوال منم هست وقتي پري منظمه وتخمک گذاري هست چ نيازبه عکس رنگي؟