2777
2789
عنوان

HSG. ( عکس رنگی رحم )

| مشاهده متن کامل بحث + 1618 بازدید | 126 پست
دوستان اگه مرد مشکل اسپرم داشته باشه ، خب چرا خانوما باید عکس رحم بگیرند ....؟  البته من قرار ...

ببین گلم اگه بری مراکز درمان ناباروری برای تشکیل پرونده ازت میخوان تمام ازمایشها و سونوها رو انجام بدی.چون اگه نیازی به آی وی اف یا آی یو آی یا میکرو یا هرچی باشه باید مطمئن شن از طرف خانم مشکلی وجود نداره مثلا.من خودم سالم سالمم اما باید عکس رنگی اینا روی پروندم میبود حتما.من چون میترسیدم به دکتر گفتم نمیشه این عکسو نگیرم گفت نه.لازمه باشه

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببخشید چند نفر بالای سر آدمن؟  و روی ادم پوشیده است? یا میبینن؟

دو نفر بودند ، شلوار و لباس زیر و در میاری اون دو نفر میبینن دیگه .

من خجالت می‌کشیدم روسریمو انداختم روی صورتم . انگار من نبینمشون اونا هم منو نمیبینن  

کی می‌رسد آن زمان که تو را نظاره کنیم، ما تورا بنگریم با پرچم برافراشته و تو مارا بنگری در حالی که بر گردت حلقه وار، تو را در میان خود چون نگینی دربرگرفته ، تو امام همه باشی. حضرت بقیه الله ( عجل)
ببین گلم اگه بری مراکز درمان ناباروری برای تشکیل پرونده ازت میخوان تمام ازمایشها و سونوها رو انجام ب ...

ممنونم از راهنماییتون عزیزم

کی می‌رسد آن زمان که تو را نظاره کنیم، ما تورا بنگریم با پرچم برافراشته و تو مارا بنگری در حالی که بر گردت حلقه وار، تو را در میان خود چون نگینی دربرگرفته ، تو امام همه باشی. حضرت بقیه الله ( عجل)
گاهی با فشار مایع باز میشه و نشون نمیده بسته بوده شاید بسته بوده باز شده

نه عزیزم هیچ مشکلی نداشتم.بیخودی هم اصرار به اینکه درد نداره نداشته باشین چون خود دکتر هم قبل از اینکه شروع کنه بهم هشدار داد که درد داره

مرسی عزیزم همچنین.والا من تو مرکز با هر کی که مشکل شوهرش تحرک و تعداد بود حرف میزدم آی یو آی بی نتیج ...

تحرک وتعدادش خوبه شکلش خوب نيس با اي يواي جواب نميگرم؟

خداي مهربونم شکرت که منم لايق دونستي  
یک بار.دکترم تشخیص داد آی یو آی واسه مشکل همسرم جواب نمیده و برم واسه آی وی اف

من شوهرم کم تحرک بود الان خیلی خوب شده حتی دکترش میگه طبیعی باردار میشین ولی دو سال نشدیم  این ماه دارم دارو میخورم برم آی یو آی خودم سالمم

مرسی عزیزم همچنین.والا من تو مرکز با هر کی که مشکل شوهرش تحرک و تعداد بود حرف میزدم آی یو آی بی نتیج ...

اوهوم.پس چرا میگن در اصل آی یو آی برای مشکل مرداست!دارو روی شوهرت تاثیری گذاشته؟

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
سوال منم هست وقتي پري منظمه وتخمک گذاري هست چ نيازبه عکس رنگي؟

منم پری منظمی دارم حتی سر ساعت میشه ولی خوب حتما لازمه شاید یه سری چیزا فقط با عکس مشخص میشه

دونفر زن؟ بعد اونا چه جوری رفتارشون؟ 

خیلی خوب اول توضیح داد مثل معاینه معمولیه ، بعد گفت چند ثانیه درد مثل پریود داری . که خداروشکر واسه من همون‌جوری بود

من شوهرم کم تحرک بود الان خیلی خوب شده حتی دکترش میگه طبیعی باردار میشین ولی دو سال نشدیم  این ...

چه دارویی استفاده‌میکرد؟