2777
2789
عنوان

HSG. ( عکس رنگی رحم )

| مشاهده متن کامل بحث + 1618 بازدید | 126 پست
تعداد ۱۱ میلیون از حد نرمال ۲۰! تحرک الان ۵۶ از حداقل ۶۰.مورفولوژی ۸۰ از حداقل ۴۰

شوهرم تعدادش توازمايش اسفند 98ميليون بود شد38شکلش 99%ابنرماله،تحرک روبه جلوش 35%که نرمالشوزده بود32%

خداي مهربونم شکرت که منم لايق دونستي  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اوهوم.پس چرا میگن در اصل آی یو آی برای مشکل مرداست!دارو روی شوهرت تاثیری گذاشته؟

نمی دونم والا.اتفاقا بیشتر واسه خانماس چون خانم دارو دریافت میکنه سونو میشه و دقیقا تو زمان آزادسازی تخمک اسپرم رو بهش تزریق میکنن.اسپرمم که کاملا سالم باشه حله.دارودرمانی جواب گرفتنش طولانیه ما الان دو سال و نیم بدون وقفه دارو مصرف میکنه هنوز نرمال نشده

البته بگم این ارقام بعد از دو سال و نیم دارو درمانی هست که هنوز ادامه داره! دوسال پیش افتضاح بود

شوهرمنم 6ماهس داره داروميخوره خسته شده

نه عزیزم هیچ مشکلی نداشتم.بیخودی هم اصرار به اینکه درد نداره نداشته باشین چون خود دکتر هم قبل از این ...

عزیزم همه مثل هم نیستند وگرنه کسی قصد دروغ ندارن که، مثلاً یکی اومد گفت از زایمان سخت تره ، من دیگه مردم از ترس . ولی خدا شاهده من هیچ درد آزار دهنده ای نداشتم در حد یکی دو ثانیه اونم حتی کمتر از پریود.

چرا بخوابم دروغ بگیم آخه.

گفتم شاید بدنت باهم فرق داره و تاثیر داره توی درد

کی می‌رسد آن زمان که تو را نظاره کنیم، ما تورا بنگریم با پرچم برافراشته و تو مارا بنگری در حالی که بر گردت حلقه وار، تو را در میان خود چون نگینی دربرگرفته ، تو امام همه باشی. حضرت بقیه الله ( عجل)
البته بگم این ارقام بعد از دو سال و نیم دارو درمانی هست که هنوز ادامه داره! دوسال پیش افتضاح بود

من شوهرم اول روی‌ ۱۰۰،۰۰۰ بود یعنی کمتر از یه میلیون،الان بعد سه‌ماه شده ۴ میلیون.نمیدونم منتظر بمونم یا برم برای میکرو.میترسم بدتر شه 😔

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
جوون هستن یا نه؟ چه سنی هستن؟ 

تقریبا جووونن ، در حد ۳۷_۸ به بالا

کی می‌رسد آن زمان که تو را نظاره کنیم، ما تورا بنگریم با پرچم برافراشته و تو مارا بنگری در حالی که بر گردت حلقه وار، تو را در میان خود چون نگینی دربرگرفته ، تو امام همه باشی. حضرت بقیه الله ( عجل)
من شوهرم اول روی‌ ۱۰۰،۰۰۰ بود یعنی کمتر از یه میلیون،الان بعد سه‌ماه شده ۴ میلیون.نمیدونم منتظر بمون ...

منم خواهرم شوهرش 1mبود با باراول ميکروجواب گرفت

من شوهرم اول روی‌ ۱۰۰،۰۰۰ بود یعنی کمتر از یه میلیون،الان بعد سه‌ماه شده ۴ میلیون.نمیدونم منتظر بمون ...

ببین دکتر به شوهر من گفت اسپرمت وقتی دیدی یکم خوب شده ولی بازم با نرمال فاصله داره حتی اگه نخوای همون موقع آی وی اف کنی برو فریز کن چون ممکنه یهو افت کنی.البته ما فریز نکردیم و تا همین الان دارو مصرف میکنه

دوستان پرولاکتین اگه بالا باشه در چه حد جدیه واسه بارداری؟

اره شانست بالاس. چون تو آزمایشگاه فقط اسپرمای سالم رو جدا میکنن تزریق میکنن

خداکنه جواب بگيرم قراره اگه جوربشه مرداد ياشهريوربرم اي يواي