2777
2789

منم انشالله ازچهارشنبه میگیرم منم بی سحری

کاش می شد تمامِ آدم های غمگین و تنهایِ جهان را در آغوش کشید ، برایشان چای ریخت ، کنارشان نشست و با چند کلامِ ساده ، به لحظاتشان رنگِ آرامش پاشید و حالشان را خوب کرد .کاش می شد این را قاطعانه و آرام در گوشِ تمامِ آدم ها گفت ؛که غم و اندوه ، رفتنی است و روزهای خوب در راه اند ،که حالِ همه مان خوب خواهد شد 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

منم بی سحری میگیرم لاغر بشم

هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖

خب نمیشه تنها سحر بیدارشد

چرا میشه گلم چرا نشه یک راهکار میدم کسی از فامیل هاتون دوستی آشنایی چ میدونم خاله عمه ای اگ کسی میگیره و سحری بلند میشهههه بهت بگو زنگ بزنه ما همسایمون به پدرم زنگ میزنه بیدار میشیم

یا صاحب الزمان عج ادرکنی💚 برام دعا کنید آزمون استخدامی ۱۴۰۵ زهرا و فاطمه و خودم قبول بشیم ب آرزوی خودم برسیم برای سکینه و زهرا دعا کنید ازدواجکنند پدر ومادر ندارن🌸🤲✨️ ارزویمایناست قبول بشم

وای منم افطار چاییمو فقط با بامیه میخورم چایی ام زیاد میخورم

دقیقا مثل من

اصلا دوست دارم افطار فقط چای بامیه بخورم در حجم زیاد 🥲

💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرام  یه صلوات بفرستید💙💙

انشالله بسلامتی گلم

برام دعا میکنی برای تعجیل فرج امام زمان عج برای امضام

یا صاحب الزمان عج ادرکنی💚 برام دعا کنید آزمون استخدامی ۱۴۰۵ زهرا و فاطمه و خودم قبول بشیم ب آرزوی خودم برسیم برای سکینه و زهرا دعا کنید ازدواجکنند پدر ومادر ندارن🌸🤲✨️ ارزویمایناست قبول بشم

من هیچ سالی نگرفتم

امسال دلم میخاد بگیرم

خدایا کمکم کن

خونمون کسی نمیگیره

شوهرم ک رعایتم نمیکنه میگه برام نهار بپز بیار بخورم

کاربر نفس ۷ سال نودم که کاربری چهارده سالم بدون هیچ علتی تعلیق شد)

خب نمیشه تنها سحر بیدارشد

من کلا تا سحر بیدار میمونم هر سال

بخوابم نمیتونم بیدار شم

یعنی بیدار میشمدولی غذا از گلوم پایین نمیره

منم تنهام ولی حتما سحری میخورم

💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرام  یه صلوات بفرستید💙💙