2777
2789
من که خودم چندساله تنبلی میکنم دخترم ذوق داشت که بگیره که اونم پری شد متاسفانه ماهی دوبارمیشه...

تنبلی نکنید عزیزم

یا صاحب الزمان عج ادرکنی💚 برام دعا کنید آزمون استخدامی ۱۴۰۵ زهرا و فاطمه و خودم قبول بشیم ب آرزوی خودم برسیم برای سکینه و زهرا دعا کنید ازدواجکنند پدر ومادر ندارن🌸🤲✨️ ارزویمایناست قبول بشم

من پریودم

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من هیچ سالی نگرفتمامسال دلم میخاد بگیرمخدایا کمکم کنخونمون کسی نمیگیره شوهرم ک رعایتم نمیکنه میگه بر ...

منم واسه شوهرمو بچهام ناهار میپزم ولی خودم روزه میگیرم تازه ظرف بشور بساب درخدمتشونم هستم

از مرجع تقلید بپرس ماهی دوبار پریود محسوب نمیشه ها

چی بگم قشنگ خونریزی داره الان این ماه ۱۱شده امشبم شدتازه امسال پری میشه اینم اینجوری...نمیدونم به کی رفته من خودم همیشه عقب ميندازم....

بیسحری نگیر اذیت میشی.۱۲،۱شب یه چیزیبخور و بخواب.

دیرشام میخورم اذیت نمیشم فقط چندروز اول سختمه بعد عادی میشه

جوری ک بعد ماه رمضونم چیزی نمیخورم همش حس میکنم روزه ام😅

چی بگم قشنگ خونریزی داره الان این ماه ۱۱شده امشبم شدتازه امسال پری میشه اینم اینجوری...نمیدونم به کی ...

کیست نداره وقتی کیست داشته باشی پریودی میشی همش یا لکه میبینی

من اگه تاسحربیدارم بمونم هیچی نمیخورم

من میوه و آب و.. میخورم

برای خودم سحری میپزم

قرآن میخونم

بعد موقع سحر غذا میخورم

💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرام  یه صلوات بفرستید💙💙