2777
2789
الان چهارشنبه شب باید بیدار بشیم یا پنجشنبه شب؟

چهار شنبه شب

و اگر از شما در مورد شانس پرسیدند بگویید از بین چهار هزار دین در دنیا من؛ مسلمان وشیعه و عاشق( علی (ع)) ب دنیا آمده ام 💞💞غدیری ام❤️

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من همسرم نمیذاره مسجد و... برم فقط شب های احیا میذاره برم برای فرج امام زمان عج دعا کنید بعد برای ام ...

منم همسرم اعتقاد نداره حتی میگه راضی نیستم ولی من میگم هرکسیو به قبر خودش میزارن به من کارنگیر

ممنون که گفتید از دیروز میپرسم دچار سوتفاهم شدم هیچکس نبود پاسخم بده🤣😂

خواهش عزیرم

و اگر از شما در مورد شانس پرسیدند بگویید از بین چهار هزار دین در دنیا من؛ مسلمان وشیعه و عاشق( علی (ع)) ب دنیا آمده ام 💞💞غدیری ام❤️

من هیچ سالی نگرفتمامسال دلم میخاد بگیرمخدایا کمکم کنخونمون کسی نمیگیره شوهرم ک رعایتم نمیکنه میگه بر ...

کسی نمیگیره تو بگیر بانو

خیلیا دیدم تنهایی میگیرن

یا صاحب الزمان عج ادرکنی💚 برام دعا کنید آزمون استخدامی ۱۴۰۵ زهرا و فاطمه و خودم قبول بشیم ب آرزوی خودم برسیم برای سکینه و زهرا دعا کنید ازدواجکنند پدر ومادر ندارن🌸🤲✨️ ارزویمایناست قبول بشم

چرا میشه گلم چرا نشه یک راهکار میدم کسی از فامیل هاتون دوستی آشنایی چ میدونم خاله عمه ای اگ کسی میگی ...

واسه اونکه مشکل ندارم میتونه مامانم زنگ بزنه ولی تنهایی حال نمیده چیزی بخورم خوردنم نمیاد

من که خودم چندساله تنبلی میکنم دخترم ذوق داشت که بگیره که اونم پری شد متاسفانه ماهی دوبارمیشه...

از مرجع تقلید بپرس ماهی دوبار پریود محسوب نمیشه ها

یا صاحب الزمان عج ادرکنی💚 برام دعا کنید آزمون استخدامی ۱۴۰۵ زهرا و فاطمه و خودم قبول بشیم ب آرزوی خودم برسیم برای سکینه و زهرا دعا کنید ازدواجکنند پدر ومادر ندارن🌸🤲✨️ ارزویمایناست قبول بشم

واسه اونکه مشکل ندارم میتونه مامانم زنگ بزنه ولی تنهایی حال نمیده چیزی بخورم خوردنم نمیاد

میاد عزیزم سعی کن ببین سحری خوردن خیلی ثواب داره من خودم بدون سحری نمیتونم مخصوصا که الان درس میخونم