2777
2789
انشالله

سلام بدون سحری نگیر خدانکرده زخم معده میگیری میدونم تنهایی سخته روزه داری امابهتره چیزی بخوری

یا صاحب الزمان عج ادرکنی💚 برام دعا کنید آزمون استخدامی ۱۴۰۵ زهرا و فاطمه و خودم قبول بشیم ب آرزوی خودم برسیم برای سکینه و زهرا دعا کنید ازدواجکنند پدر ومادر ندارن🌸🤲✨️ ارزویمایناست قبول بشم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بستگی به توان بدنت داره ک کم میاره یانه

من دیابت دارم

هر وقت تایپکم یا کامنتم دیدین دعا کنین سال 1405 دندونپزشکی تهران قبول شم بعد بهم اطلاع بدین منم برای شادی روح امواتتون آیت الکرسی میخونم🙂🩶

من دوساله یواشکی دور از چشم مامانم روزه نمیگیرم امسال دیگه از خونه زدم بیرون راحتم دیگه

خدا که میبینه که گلی

یا صاحب الزمان عج ادرکنی💚 برام دعا کنید آزمون استخدامی ۱۴۰۵ زهرا و فاطمه و خودم قبول بشیم ب آرزوی خودم برسیم برای سکینه و زهرا دعا کنید ازدواجکنند پدر ومادر ندارن🌸🤲✨️ ارزویمایناست قبول بشم

مگ تاثیر داره من فکرمیکنم ماخ رمضون بیشتر چاق میشم تا لاغر

دقیقا منم همیشه ماه رمضون ۵ کیلو اضافه میکنم 🤕🤕🤕به خاطر بامیه هست

من خیلی میخورم

💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرام  یه صلوات بفرستید💙💙

من احتمال زیاد پسرم اسفند یک ساله میشه ولی خب بیشتر شیرخشک میدم فکر کنم بتونم بگیرم تست میکنم اگر حا ...

منم پسرم شیرخشکی بود سال اول گرفتم البته خیلی نه چون بدن خودم کم می اورد افت قند پیدا میکردم

ان شاءالله منم میگیرم با پدر ومادرم فکرکنم آخرین سالی هست ماه رمضون اینجام از سال دیگه خونه شوهر هستم چون الان عقدم

منم می گیرم ان شاءالله هر سال تنها سحری میخورم امسالم همینطور

چ خوب خدا کنه قبول کنهآفرین که با اینکه تنهایی میگیری

منم پسرم شیرخشکی بود سال اول گرفتم البته خیلی نه چون بدن خودم کم می اورد افت قند پیدا میکردم

آره منم برای همین میترسم

چون خیلی بی انرژی شدم کلا

ولی میگیرم ببینم چه جوره

اگر اوکی بود که هیچ

نبودم یک روز درمیون میگیرم

💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرام  یه صلوات بفرستید💙💙

چرا اعتقاد نداری

من همسرم نمیذاره مسجد و... برم فقط شب های احیا میذاره برم

برای فرج امام زمان عج دعا کنید بعد برای امضان