2777
2789
عنوان

میشه کمکم کنید

43 بازدید | 7 پست

تاپیکی به ذهنم نرسید من داشتم کارهامو تو آشپزخونه میکردم بچه ام ۶ ساله شه اومد ناراحت که بابا گوشیتو باز کرده داره میخونه بهم توجه نمیکنه منو میگی از کوره در رفتم رفتم گفتم بیشعوری و...دعوام شد بعد گفتدپس یه غلطی میکنی که اینجوری رو گوشیت حساسی...وای ننو میگی زدم به سیم آخررفتم به مامانم گفتم بیاد منو و بچه مو ببره خونه اش اونم اونقدر فس فس و بهونه آورد یه دعوام با اون کردم زنگ زدم مادر همسرم جریانو گفتم و گفتم دیگه با این آدم نمیتونم زندگی کنم. جایی نداشتم برم مجبور شدم بمونم تا فردا ببینم چه خاکی تو سرم بریزم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

رو گوشیم حساس نیستم ولی از این بیشعوری حرصم گرفت یعنی چی این کارش مگه شک داره

بحث شک نیس

خو داره با گوشیت کار میکنه

تو شرابی،و تویی قندمکرر جانا🤪.................................صنمی،معجزه ای،اسالک ایمانا...🤪

آهااامنم خوشم نمیاد کسی دس ب گوشیم بزنه

توهینه یعنی چی این کار؟ واقعا نمیدونم چکار کنم ذهنش خرابه یا شایدم خودش خرابه میگه تو اینستا چرا اینهمه پیج فالو داری چرا با کارگرهای شرکتتون حرف میزنی

توهینه یعنی چی این کار؟ واقعا نمیدونم چکار کنم ذهنش خرابه یا شایدم خودش خرابه میگه تو اینستا چرا این ...

ای بابا

الان در چ حالین

تو شرابی،و تویی قندمکرر جانا🤪.................................صنمی،معجزه ای،اسالک ایمانا...🤪