من یه همکلاسی دارم فک کنم هرکسی میاد نه نمیگه خودم اون دفعه بهش گفتم بسه دیگه میخوای مریضی بگیری یکم ...
متاسفانه خیلیا اینطوری پیدا میشن راستش هیچ وقت تو زندگیم آدم اینجوری رو درک نکردم اگه آدم به چیزیم احتیاج داره بهتره با یه نفر باشه تا چند نفر حالا فکر کن بعضیام متاهلن و چه خیانت بزرگیه
متاسفانه خیلیا اینطوری پیدا میشن راستش هیچ وقت تو زندگیم آدم اینجوری رو درک نکردم اگه آدم به چیزیم ا ...
نمیدونم دلیلش چیه اگه نیازه که همه دارن چرا باید با هرکسی باشی خودشم قیافشو ببینی مظلوم فک میکنی ولی به ما چه خودش میدونه و خدا ما که نمیتونیم دست و پاشو ببندیم
دیت توی دانشگاه بود بعد انقد اصرار کرد حضوری ببینمت رفتم وگرنه شاید 10 بار گفتم نه و فعلا نمیام
این بار قبل رفتنت شرطتو ببند بعد برو درضمن سوار ماشین کسیم نشید خدایی نکرده یه بلایی سرتون میاد دیدم که میگم تو این مواردم همه گناهارو مینداژن تصیر دختره
نمیدونم دلیلش چیه اگه نیازه که همه دارن چرا باید با هرکسی باشی خودشم قیافشو ببینی مظلوم فک میکنی ولی ...
یه سری آدما طمع دارن تو این کار دلشون میخواد آدمای مختلف رو امتحان کنن امیدوارم که مشکلی براش پیش نیاد ولی کاش این کارو نکنه فقطم به خاطر خودش و سلامتیش
یه سری آدما طمع دارن تو این کار دلشون میخواد آدمای مختلف رو امتحان کنن امیدوارم که مشکلی براش پیش نی ...
خوب کسی که دائم بزرگی جاهای خصوصی شو به رخ بکشه و بگه بزرگن وفلان معلومه قصدش چیه خب پسرام تو دامش میفتن البته بگو انشالله بگیره یه بیماری نتونه به کسی خیانت کنه اینا باید بمیرن زندگی رو به فساد کشیدن فکر کن اگه اینجوری باشه انسان باحیوان چه فرقی داره