2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوب کسی که دائم بزرگی جاهای خصوصی شو به رخ بکشه و بگه بزرگن وفلان معلومه قصدش چیه خب پسرام تو دامش م ...

کاش طرز فکرش نسبت به زندگی درست بشه امیدوارم یه آدم خوب بیاد تو زندگیش ولی وفادارش بمونه فکر کن یه سری آر آقایون هول با دیدن همچین آدمی چقد زده میشه از خانومش

مهم دله وگرنه چشم هر روز یکی بهترشو میبینه

منم اگه یروز قرار باشه ازدواج کنم بخش بزرگی از ازدواجم واسه همینهاما رابطه عاطفی نه

ازدواح اره من خودم از این نظر گرمم ولی رابطه دوستی که تهش معلوم نیست چرا باید اینطوری باشه

کاش طرز فکرش نسبت به زندگی درست بشه امیدوارم یه آدم خوب بیاد تو زندگیش ولی وفادارش بمونه فکر کن یه س ...

اون که مطمئن نباش خدا یکی شبیه خودت سر راهت قرار میده اگرم تو ظاهر میبین یکی خوبه یکی بد به قلب خوبه نگاه نکردی شاید قلبش سیاه تر از هرچیزیه ولی همیشه بهش میگم تا به یکی تعهد نداشته باشی زندگی برات جهنم میشه ولی تو نظراون چنان جهنمیم نشده داره لذتشو میبره تنهابا بیماری میتونه کنترل بشه

کاربری دست دونفره🙂

ازدواح اره من خودم از این نظر گرمم ولی رابطه دوستی که تهش معلوم نیست چرا باید اینطوری باشه

آره اون اصلا جالب نیست

بنظرم هرموقع دیدی که طرفت داره به جای اینکه از آینده صحبت کنه سمت مسائل جنسی میره ازش کناره گیری کن

اون که مطمئن نباش خدا یکی شبیه خودت سر راهت قرار میده اگرم تو ظاهر میبین یکی خوبه یکی بد به قلب خوبه ...

چی بگم کاش دنیا از شر همچین آدمایی خلاص بشه

مهم دله وگرنه چشم هر روز یکی بهترشو میبینه

آره اون اصلا جالب نیست بنظرم هرموقع دیدی که طرفت داره به جای اینکه از آینده صحبت کنه سمت مسائل جنسی ...

اره حالا فعلا قراره شده یه ماهی مجازی باهم چت کنیم چون همو نمیتونیم ببینیم اگه دیدم باز ادامه میده با یه خدافظی خوشحالش میکنم