2777
2789
من یه همکلاسی دارم فک کنم هرکسی میاد نه نمیگه خودم اون دفعه بهش گفتم بسه دیگه میخوای مریضی بگیری یکم ...

متاسفانه خیلیا اینطوری پیدا میشن راستش هیچ وقت تو زندگیم آدم اینجوری رو درک نکردم اگه آدم به چیزیم احتیاج داره بهتره با یه نفر باشه تا چند نفر حالا فکر کن بعضیام متاهلن و چه خیانت بزرگیه

مهم دله وگرنه چشم هر روز یکی بهترشو میبینه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب اولین دیت مون بود و حضوری اینو نگفت اصن حرفی راحب رابطه و اینا نزد از خودش گفت منم از خودم گفتم ت ...

قیافه ادمارو نشون میده قبل دیت رفتنم بهش بگو من یه خط قرمزایی دارم قبول داری بیام قبول نداری میتونی بری دنبال هم سطح خودت

کاربری دست دونفره🙂

پارتنر من اصلا اهلش نبود خودمم اهلش نبودم ولی با گذشت یک سال بهم تمایل پیدا کردیم چشم و گوششو باز کر ...

خب رابطه شما نرمال هست که بعد یه سال طرف حس جنسی بهت پیدا کرده و تو یه سال باهاش بودی

و کسی که کلا یه هفته اس تو رو میشناسه چی باید گفت

متاسفانه خیلیا اینطوری پیدا میشن راستش هیچ وقت تو زندگیم آدم اینجوری رو درک نکردم اگه آدم به چیزیم ا ...

نمیدونم دلیلش چیه اگه نیازه که همه دارن چرا باید با هرکسی باشی خودشم قیافشو ببینی مظلوم فک میکنی ولی به ما چه خودش میدونه و خدا ما که نمیتونیم دست و پاشو ببندیم

کاربری دست دونفره🙂

دیت توی دانشگاه بود بعد انقد اصرار کرد حضوری ببینمت رفتم وگرنه شاید 10 بار گفتم نه و فعلا نمیام

این بار قبل رفتنت شرطتو ببند بعد برو درضمن سوار ماشین کسیم نشید خدایی نکرده یه بلایی سرتون میاد دیدم که میگم تو این مواردم همه گناهارو مینداژن تصیر دختره

کاربری دست دونفره🙂

قیافه ادمارو نشون میده قبل دیت رفتنم بهش بگو من یه خط قرمزایی دارم قبول داری بیام قبول نداری میتونی ...

قیافش بهش نمیخورد لاشی باشه یا پوشش

حتی میگفت از دود بذم میاد

حضوریم حتی نگاه درستیم نمیکرد به چشام و اونور سرش بود

و حرفاش معمولی بود

اما توی چت حرفای عجیبی زد

منم بهش گفتم من این خط قرمزمه مشکل داری برو

گفت نه من بهت احترام میذارم و اوکیه

نمیدونم دلیلش چیه اگه نیازه که همه دارن چرا باید با هرکسی باشی خودشم قیافشو ببینی مظلوم فک میکنی ولی ...

یه سری آدما طمع دارن تو این کار دلشون میخواد آدمای مختلف رو امتحان کنن امیدوارم که مشکلی براش پیش نیاد ولی کاش این کارو نکنه فقطم به خاطر خودش و سلامتیش

مهم دله وگرنه چشم هر روز یکی بهترشو میبینه

قیافش بهش نمیخورد لاشی باشه یا پوشش حتی میگفت از دود بذم میاد حضوریم حتی نگاه درستیم نمیکرد به چشام ...

از اوناش بترس گفتم که بالا قضیه یکی رو

کاربری دست دونفره🙂

این بار قبل رفتنت شرطتو ببند بعد برو درضمن سوار ماشین کسیم نشید خدایی نکرده یه بلایی سرتون میاد دیدم ...

سوار ماشینش نمیخواستم بشم

اینم که شدم توی دانشگاه بود و خب اینجا که نمیتونست کاری کنه

حتی گفت میخوای برات اسنپ بگیرم بریم کافه من قبول نکردم گفتم کار دارمو نمبتونم

یه سری آدما طمع دارن تو این کار دلشون میخواد آدمای مختلف رو امتحان کنن امیدوارم که مشکلی براش پیش نی ...

خوب کسی که دائم بزرگی جاهای خصوصی شو به رخ بکشه و بگه بزرگن وفلان معلومه قصدش چیه خب پسرام تو دامش میفتن البته بگو انشالله بگیره یه بیماری نتونه به کسی خیانت کنه اینا باید بمیرن زندگی رو به فساد کشیدن فکر کن اگه اینجوری باشه انسان باحیوان چه فرقی داره

کاربری دست دونفره🙂

سوار ماشینش نمیخواستم بشم اینم که شدم توی دانشگاه بود و خب اینجا که نمیتونست کاری کنه حتی گفت میخوای ...

کلا از دانشگاه رل نزن و با اونا وارد رابطه نشو چون اغلب پهن مغز لاشین

کاربری دست دونفره🙂

باید بلاگ کرد و سیک بیشتر پسرا لاشخورن بابد خیلی حواست باشه

اخه شرایطش خوب بود هم شغل خوبی داره هم ماشینشش خوبه هم قیافش خوبه کلا تایپمه ولی حیف که نگاهش اینجوریه🥲