2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

منم جوش درمیوردم چندبارازپشتم حجامت کردم تاثیرنداشت   چندبارم زالوانداختم بازم تاثیری نداشت    حامله که شدم جوشام شدیدشد ولی بعداززایمانم جوشام کامل رفت      ولی دیدم اطرافیانم رفتن حجامت واسه جوش تاثیرداشته

عزیزم حجامت برای جوش برای اون هایی تاثیر داره که مشکل هورمونی و ارثی نداشته باشن.من چند سال پیش سه- چهار جلسه حجامت کردم ولی تاثیری نداشت.یکی دیگه از دوست هامم چونش و حجامت کرده بود ولی برای اونم تاثیری نداشت

😍😍😍بالاخره نفس مامان دنیا اومد😍😍😍
شاید جوش ات هورمونی بودن؟

الآن دیگه جوش نمیزنم29 سالمه اون موقع ک جوش میزدم اینکارو کردم تاثیری ندیدم.تقریبا 22 ساله بودم.البته من خیلی کم جوش میزدم ولی خوب رو همونم تاثیری ندیدم.

ولی هنوزم به شوهرم با تعجب یادآوری میکنم ک چقدر پوست خواهرزادش خوب شد سفید و چشم رنگی فقط جوش میزد یهو تغییر کرد اصلا.

من 50 روز دیگ عروسی اجیمه جایه تیغ اش ب نظرت بره عزیزم؟؟ببخشید مدام ازت سوال میکنم اخه خیلی نگرانم

خواهش میکنم خانوم گل... آره میره خیالت راحت

امتیازبدین http://limage.ir/%d9%85%d8%b3%d8%a7%d8%a8%d9%82%d9%87-%d8%a8%d9%87%d8%aa%d8%b1%db%8c%d9%86-%d8%b9%da%a9%d8%b3-%d9%84%db%8c%d9%85%d8%a7%da%98/?contest=photo-detail&photo_id=2896
من 50 روز دیگ عروسی اجیمه جایه تیغ اش ب نظرت بره عزیزم؟؟ببخشید مدام ازت سوال میکنم اخه خیلی نگرانم

اگه نزدیک عروسیته اصلا این کار و نکن من بیشتر از ۵ سال پیش کمرم و حجامت کردم هنوز رد تیغ مونده.سرخی و کبودیش و میره ولی جای تیغ همیشه میمونه

😍😍😍بالاخره نفس مامان دنیا اومد😍😍😍