2821
2789
عنوان

همه گوسفندن

320 بازدید | 51 پست

البته سوتفاهم نشه یه وقت

تاپیک قبلم گقتم ببن آدما راحت نیستم ، منقبضم

همش نگران طرز تفکرشون نسبت به خودمم

یکی از آدما گقت فرض کن همه گوسقندن🤣

بنطرتون جواب میده

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

چی بگم والا 😂

یه وقتایی میشینم با خودم فکر میکنم من از کی اینقدر ساکت شدم... از کی یاد گرفتم کمتر حرف بزنم، کمتر توقع داشته باشم کمتر دلمو نشون بدم. انگار یه جایی از مسیر زندگی، یه چیزی توی من آروم شکست، نه با یه اتفاق بزرگ، با یه عالمه چیز کوچیک که جمع شدن و من فقط نگاشون کردم و هیچی نگفتم.گاهی دلم برای اون خودم تنگ میشه همون آدمی که ساده تر میخندید، راحتتر اعتماد میکرد و فکر میکرد همه چیز همون طوریه که نشون میدن🖤🥀🍃

بینشون باش ولی ندیدشون بگیر

یه چیزایی قابل جبران نیست 👈مثل حرمتهاییکه شکسته شد،دلهایی که شکست، شخصیتهایی که خوردشد،واعتمادهایی که نموند، اینا قابل بخشش نیست ،قابل جبران هم نیست

همون آدم که هستن ببین خودتم کم تر از اونا نبین یکی هستی مثل بقیه بدون هیچ تفاوتیولی اگه بقیه پایین ب ...

من خودمو خوار و بدبخت میبینم

شاید باورت نشه ولی من این نظرو چندین ساله نسبت به خودم دارم

من چون از حیوانات میترسم اون همه گوسفند بهم زل زده باشن بیشتر استرس میگیرم

۱ـ من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی ۲-درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز۳ـ لایک کردن همیشه به معنای تایید نیست گاهی لایک میکنم که بگم ریپلایتون رو خوندم ۴ـ وقتی برای کسی که درخواست راهنمایی داره وقت میذارم و کلی براش مینویسم توقع تشکر ندارم ولی حداقل یه لایک کنید بدونم ارزش قایل شدید و خوندید اینا جز آداب معاشرته و نشانه ادب و شخصیت