بیست سالمه میخام ازدواج کنم الان سربازم بعد سربازی به احتمال زیاد طلا فروشی باز میکنم اون نشد ارایشگری .تحصیلاتم دیپلمه و خونمون تو روستای خیلی نزدیک شهرستان هس پنج کیلومتریش ده دقیقه راهه نمیخام بعد عروسی تو اجاره زندگی کنم و میخام تا وقتی که تو شهرستان مغازه باز کنم تو طبقه دوم خونمون زندگی کنم به نظرتون میتونم از شهرستان ازدواج کنم؟اعتقاداتم هم یه پسر مذهبی هستم
برا ایشون نپیچوندم الان جدای از فرهنگ من و محیطم توی اکثر جاها هم پسر ۲۰ ساله مزدوج نمیشه حقیقتا
فرهنگ متفاوته خانوم اعتقاد یه ادم مذهبی اینه که با دختری که ازدواج نکرده نباشه خوب یه ادم مذهبی چه پسر چه دختر تا سن بالای ۳۰سال نیاز عاطفی و نیاز های دیگش رو چیکار کنه؟؟
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اره هیچ ربطی نداره.من از دوستای بابام هستن که مذهبین ولی طلا فروشی دارن ازدواجم کردناصلا شغل بی ربطه ...
اها ممنون خوشبخت بشین دوستایی دارم که میگن میتونیم پیدا کنیم ولی میگن دختر پولدار سخت میشه ولی منم خودم بهشون گفتم دختری باشرایط مالی متوسط رو با پایین انشاالله یه ادم مذهبی واقعی پیدا میکنم