2777
2789
عنوان

ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 618 بازدید | 74 پست
داداشم من به شخصه گوه میخوره زیر ۳۰ به ازدواج فکر کنه شما هم باز مختار زندگی خودتیدرضمن شرایط اوکی ه ...

تو این وضع اقتصادی نمیشه خوب خوب خوبشو پیدا کرد خاهرم

شما میتونید خاستگاری پیدا کنید تو این شرایط خونه بخره ایا؟؟

نمیگم خونه بخری که پسر جان اونم تو این سن کم خب معلومه نمیشه و همینم که سربازیت داره تموم میشه یه سرمایه و برنامه ای داری از خیلیا جلویی

میگم بعنی پول پیشی برای رهن و اجاره داشته باشی برای خرید تیکه های بزرگ و یه مقدار طلا بتونی برای همسرت بخری بعد زن بگیر.

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

تو این وضع اقتصادی نمیشه خوب خوب خوبشو پیدا کرد خاهرم

کلا خانواده ما بالای ۳۰ چه دختر چه پسر ازدواج میکنن اونم مدرن و عاشقانه و بعد از موفق های فردی که به دست میارن

در دنیای وحید شمسایی ها علی دایی باش🫂عرب ملک غزه کجا من کجا؟فلسطین کجا عشق به میهن کجا؟هزاران چو لبنان و آن و این ...فدای یک خشت ایران زمین🌱🫀💫

نمیگم خونه بخری که پسر جان اونم تو این سن کم خب معلومه نمیشه و همینم که سربازیت داره تموم میشه یه سر ...

اونارو دارم سن هم بستگی به تفکرات ادم ها داره یکی دوست داره با سن من ازدواج کنه یکی نه

اونارو دارم سن هم بستگی به تفکرات ادم ها داره یکی دوست داره با سن من ازدواج کنه یکی نه

خب خوبه دیگه میتونی بعد تموم شدن سربازیت و راه اندازی کارت زن بگیری

منم اصلا نمیگم سنت کمه چون خودم ۱۸ سالگی ازدواج کردم طرف مقابل فقط یه ماشین داشت بقیه چیزام خانواده ها کمک میکردن

کلا خانواده ما بالای ۳۰ چه دختر چه پسر ازدواج میکنن اونم مدرن و عاشقانه و بعد از موفق های فردی که به ...

دختری که سی به بعد ازدواج کنه طبیعتا با پسری با سن۳۵تا۴۰ازدواج میکنه یه پسر به راحتی پیدا میشه که تا اون سن با دخترایی نبوده؟به سختی پیدا میشه و انگار شما با این مسئله مشکلی ندارین

خب خوبه دیگه میتونی بعد تمومشدن سربازیت و راه اندازی کارت زن بگیریمنم اصلا نمیگم سنت کمه چون خودم ۱۸ ...

خوب یکی مثل شما پیدا میشه دیگه راضی باشه سربازی فقط یه دوران از زندگیه فرقی نداره

دختری که سی به بعد ازدواج کنه طبیعتا با پسری با سن۳۵تا۴۰ازدواج میکنه یه پسر به راحتی پیدا میشه که تا ...

فرهنگ ها متفاوته و سنت ها و سبک زندگی ها متفاوته ما ازدواج هامون مدرن و با دوستی گفتم که اونم بالای ۳۰ که هر دو طرف موفق های فردی هم دارن بسیار هم خوشبختن و موفق ... ازدواج تو ۲۰ سالگی برای ما فاجعه تلقی میشه

در دنیای وحید شمسایی ها علی دایی باش🫂عرب ملک غزه کجا من کجا؟فلسطین کجا عشق به میهن کجا؟هزاران چو لبنان و آن و این ...فدای یک خشت ایران زمین🌱🫀💫

فرهنگ ها متفاوته و سنت ها و سبک زندگی ها متفاوته ما ازدواج هامون مدرن و با دوستی گفتم که اونم بالا ...

شاید ازدواج تو سن بالا راحته ولی مشکلات غیر قابل حلی به وجود میاره

شاید ازدواج تو سن بالا راحته ولی مشکلات غیر قابل حلی به وجود میاره

چه مشکلی ؟کوچک ترین مشکلی ندارن خداروشکر هیچ کدوم

خوب یکی مثل شما پیدا میشه دیگه راضی باشه سربازی فقط یه دوران از زندگیه فرقی نداره

اره پیدا میشه.من چون طرف مقابلم داشت درس میخوند و گفتم جای پیشرفت داره این برام مهم بود.توام اگه کارتو راه بندازی طرف ببینه دنبال پیشرفتی توی شغل خودت خب خیلی خوبه

خب ایشون فرهنگش با شما فرق دارع پس نمیشه نسخه شمارو براش پیچید

برا ایشون نپیچوندم الان جدای از فرهنگ من و محیطم توی اکثر جاها هم پسر ۲۰ ساله مزدوج نمیشه حقیقتا

اره پیدا میشه.من چون طرف مقابلم داشت درس میخوند و گفتم جای پیشرفت داره این برام مهم بود.توام اگه کار ...

خوب وقتی میگم میخام راه بندازم زیر حرفم نمیزنم که دوره هاشو دارم میبینم بعد از ظهر ها اونم اینجوری میبینه میخام پیشرفت کنم بعدش هم اگه ادم نیاز داشته باشه به ازدواج باید این کاررو بکنه و گرنه مرتکب گناه میشه...اگه مذهبی باشین میفهمین چی میگم اسلام هم ازدواج زود تر از سن من رو توصیه کرده

میدونم ولی وارد بازار کار که بشه یکم شل میشه و زن گرفتنم به این راحتی نیست همون میره تا ۲۲ حداقل اون ...

بله من طبق خودم راهنمایی اش کردم و محیط اطرافم ....خوشبخت باشی جانا❤