2777
2789
عنوان

ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 720 بازدید | 74 پست
خوب وقتی میگم میخام راه بندازم زیر حرفم نمیزنم که دوره هاشو دارم میبینم بعد از ظهر ها اونم اینجوری م ...

بله مذهبیم و متوجهم

اما الان شرایط جامعه یکم فرق کرده و اینکه ۲۰ ساله های الان با قدیم هم یکم فرق دارن

شما هدفتو دنبال کن و به فکر باش انشالله همون که میخوای بشه

من متاهلم و عاشق همسرمم پس اگه شعورتون میرسه درخواست دوستی ندین🚫❌️ با عرض معذرت به دلیل تعداد بالای کاربر های مریض و زن نما درخواست کاربر خانمم قبول نمیکنم اگه کاری دارین توی تاپیک بگید🫩🫠✅️. (همیشه سعی میکنم نظرات رو خوشبینانه ترین حالت ممکن بخونم و جواب بدم😁)

برا ایشون نپیچوندم الان جدای از فرهنگ من و محیطم توی اکثر جاها هم پسر ۲۰ ساله مزدوج نمیشه حقیقتا

فرهنگ متفاوته خانوم اعتقاد یه ادم مذهبی اینه که با دختری که ازدواج نکرده نباشه خوب یه ادم مذهبی چه پسر چه دختر تا سن بالای ۳۰سال نیاز عاطفی و نیاز های دیگش رو چیکار کنه؟؟

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

بله من طبق خودم راهنمایی اش کردم و محیط اطرافم ....خوشبخت باشی جانا❤

قربونت عزیزم همچنین❤️

من متاهلم و عاشق همسرمم پس اگه شعورتون میرسه درخواست دوستی ندین🚫❌️ با عرض معذرت به دلیل تعداد بالای کاربر های مریض و زن نما درخواست کاربر خانمم قبول نمیکنم اگه کاری دارین توی تاپیک بگید🫩🫠✅️. (همیشه سعی میکنم نظرات رو خوشبینانه ترین حالت ممکن بخونم و جواب بدم😁)

فرهنگ متفاوته خانوم اعتقاد یه ادم مذهبی اینه که با دختری که ازدواج نکرده نباشه خوب یه ادم مذهبی چه پ ...

بله فرهنگمون متفاوته ممنون میشم دیگه ریپلای نزنید روم

جواب همه کاربرا رو میدم تبادل نظر دوست دارم 🤍💫مگر دو حالت که چشمم نبینه پیشاپیش عذر میخوام 🤍یا اگه بهت تنها گفتم اوکی☺ یعنی ارزش بحث هم نداری 🙂💅کاربر فاتح _قلبم هستم ...❤🌱رهاکن زندگی میتونه بی نهایت پرده بشمره❤🫀🫂

قربونن عزیزم همچنین❤️

🫀😘🫂❤فدات

جواب همه کاربرا رو میدم تبادل نظر دوست دارم 🤍💫مگر دو حالت که چشمم نبینه پیشاپیش عذر میخوام 🤍یا اگه بهت تنها گفتم اوکی☺ یعنی ارزش بحث هم نداری 🙂💅کاربر فاتح _قلبم هستم ...❤🌱رهاکن زندگی میتونه بی نهایت پرده بشمره❤🫀🫂

بله مذهبیم و متوجهم اما الان شرایط جامعه یکم فرق کرده و اینکه ۲۰ ساله های الان با قدیم هم یکم فرق دا ...

شرمنده یه سوال دیگه به نظرتون یه خانوم کاملا مذهبی با کسی که قراره طلافروش شه ازدواج میکنه؟واسه اینکه کارشون اکثرا با خانوماس

شرمنده یه سوال دیگه به نظرتون یه خانوم کاملا مذهبی با کسی که قراره طلافروش شه ازدواج میکنه؟واسه اینک ...

اره هیچ ربطی نداره.من از دوستای بابام هستن که مذهبین ولی طلا فروشی دارن ازدواجم کردن

اصلا شغل بی ربطه مهم شخصیه که داخل اون شغل.من نامزدم نمایشگاه ماشین داره همه میگن عدضین حروم خورن و.... اما خیلی مرد خوبیه و من ازش ندیدم اینحرفارو

خوشحال شدم که فهمیدید.قصد جسارت نداشتم ممنون از نظراتتون.

🙏

اره هیچ ربطی نداره.من از دوستای بابام هستن که مذهبین ولی طلا فروشی دارن ازدواجم کردناصلا شغل بی ربطه ...

اها ممنون خوشبخت بشین دوستایی دارم که میگن میتونیم پیدا کنیم ولی میگن دختر پولدار سخت میشه ولی منم خودم بهشون گفتم دختری باشرایط مالی متوسط رو با پایین انشاالله یه ادم مذهبی واقعی پیدا میکنم