2777
2789
عنوان

ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 666 بازدید | 74 پست
خوب وقتی میگم میخام راه بندازم زیر حرفم نمیزنم که دوره هاشو دارم میبینم بعد از ظهر ها اونم اینجوری م ...

بله مذهبیم و متوجهم

اما الان شرایط جامعه یکم فرق کرده و اینکه ۲۰ ساله های الان با قدیم هم یکم فرق دارن

شما هدفتو دنبال کن و به فکر باش انشالله همون که میخوای بشه

برا ایشون نپیچوندم الان جدای از فرهنگ من و محیطم توی اکثر جاها هم پسر ۲۰ ساله مزدوج نمیشه حقیقتا

فرهنگ متفاوته خانوم اعتقاد یه ادم مذهبی اینه که با دختری که ازدواج نکرده نباشه خوب یه ادم مذهبی چه پسر چه دختر تا سن بالای ۳۰سال نیاز عاطفی و نیاز های دیگش رو چیکار کنه؟؟

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

فرهنگ متفاوته خانوم اعتقاد یه ادم مذهبی اینه که با دختری که ازدواج نکرده نباشه خوب یه ادم مذهبی چه پ ...

بله فرهنگمون متفاوته ممنون میشم دیگه ریپلای نزنید روم

در دنیای وحید شمسایی ها علی دایی باش🫂عرب ملک غزه کجا من کجا؟فلسطین کجا عشق به میهن کجا؟هزاران چو لبنان و آن و این ...فدای یک خشت ایران زمین🌱🫀💫

بله مذهبیم و متوجهم اما الان شرایط جامعه یکم فرق کرده و اینکه ۲۰ ساله های الان با قدیم هم یکم فرق دا ...

شرمنده یه سوال دیگه به نظرتون یه خانوم کاملا مذهبی با کسی که قراره طلافروش شه ازدواج میکنه؟واسه اینکه کارشون اکثرا با خانوماس

شرمنده یه سوال دیگه به نظرتون یه خانوم کاملا مذهبی با کسی که قراره طلافروش شه ازدواج میکنه؟واسه اینک ...

اره هیچ ربطی نداره.من از دوستای بابام هستن که مذهبین ولی طلا فروشی دارن ازدواجم کردن

اصلا شغل بی ربطه مهم شخصیه که داخل اون شغل.من نامزدم نمایشگاه ماشین داره همه میگن عدضین حروم خورن و.... اما خیلی مرد خوبیه و من ازش ندیدم اینحرفارو

خوشحال شدم که فهمیدید.قصد جسارت نداشتم ممنون از نظراتتون.

🙏

در دنیای وحید شمسایی ها علی دایی باش🫂عرب ملک غزه کجا من کجا؟فلسطین کجا عشق به میهن کجا؟هزاران چو لبنان و آن و این ...فدای یک خشت ایران زمین🌱🫀💫

اره هیچ ربطی نداره.من از دوستای بابام هستن که مذهبین ولی طلا فروشی دارن ازدواجم کردناصلا شغل بی ربطه ...

اها ممنون خوشبخت بشین دوستایی دارم که میگن میتونیم پیدا کنیم ولی میگن دختر پولدار سخت میشه ولی منم خودم بهشون گفتم دختری باشرایط مالی متوسط رو با پایین انشاالله یه ادم مذهبی واقعی پیدا میکنم