2777
2789
باشه اون بیچاره هایی که تو سایت برا خرید یه لباس با وسیله وغیره مشورت میگرفتن مثل شما ولی اینقدر اذی ...

آدم هم میتونه عزادار باشه و هم زندگی کنه

شاید شبی رها کردم جهان پر اضطرابم را...✨✨

به به

ما که اصلا ولنتاین نداشتیم

ولی آدم تاپیکای شمارو میبینه این حس خوب منتقل میشه بهش✨️

یادآوری کنین برم درسامو بخونمممم اگه درس نخونم به چیزی که میخوام نمیرسم💔 لطفا لایک و ریپلای کنین، اعلان جدید میبینم ذوق زده میشم😂💕یه دختر بی آزار و مهربونم به شرط اینکه رو مخم راه نری🗿 حالا اون خانوم گلی که تا اینجای امضامو خوندی میشه لطفا دعا کنی رشته ای که میخوام رو قبول شم؟:)

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چرا مردم یاد نمیگیرن تصمیم بقیه ب ما ربطی ندارهیکی میخواد عید بگیره یکی میخواد نگیرهدلخوشی هرکس فرق ...

کاملا انسان فهمیده و با شعوری هستید ❤️

من وقتی پدر و مادرم رو تو سن کم از دست دادم در حالی که خیلی زندگی برام سخت شده بود ادامه دادم و روی پای خودم ایستادم غم داشتم ولی برای موفقیت جنگیدم

با خون دل غذا خوردم و لبخند زدم ولی هرگز پدر مادرم رو فراموش نکردم

زندگی کوتاهه اگه غم داریم باید بتونیم رفتار درست داشته باشیم

شاید دلخوشی همسرم همین کارهای به ظاهر ساده ایه که من براش انجام میدم

آدم هم میتونه عزادار باشه و هم زندگی کنه

اره بحث اينه وقتی خیلیا عزادارن تو خونت شادی کن ولی فعلا به اشتراک نذار وگرنه کسی نمیگه ماتم بگیر. شاید دل یکی که عزیزشو تو همین اتفاقات اخیر از دست داده با دیدن شادی ولنتاین بقیه بگیره

به بهما که اصلا ولنتاین نداشتیمولی آدم تاپیکای شمارو میبینه این حس خوب منتقل میشه بهش✨️

ممنونم عزیزم ❤️

انشاالله سالهای بعد از همین روز های خوب برای همه❤️

ممنونم عزیزم ❤️ انشاالله سالهای بعد از همین روز های خوب برای همه❤️

انشالله💖💖💖

یادآوری کنین برم درسامو بخونمممم اگه درس نخونم به چیزی که میخوام نمیرسم💔 لطفا لایک و ریپلای کنین، اعلان جدید میبینم ذوق زده میشم😂💕یه دختر بی آزار و مهربونم به شرط اینکه رو مخم راه نری🗿 حالا اون خانوم گلی که تا اینجای امضامو خوندی میشه لطفا دعا کنی رشته ای که میخوام رو قبول شم؟:)

اره بحث اينه وقتی خیلیا عزادارن تو خونت شادی کن ولی فعلا به اشتراک نذار وگرنه کسی نمیگه ماتم بگیر. ش ...

منم از شادیم نزاشتم فقط خواستم کار کوچیکی که یه سری ها هنرمندانه میخوننش رو به اشتراک بزارم

کاملا انسان فهمیده و با شعوری هستید ❤️من وقتی پدر و مادرم رو تو سن کم از دست دادم در حالی که خیلی زن ...

مرسی عزیزدل محبت دارید🫂💖

دقیقا دقیقا دقیقا

خیلی قبول دارم حرفتونو

خدا رحمت کنه پدر و مادرتونو عزیزم

☆ کاربری دونفره دلارام و سارگل☆• . ★🌙 • ★ . . ★ • . ★ . • ° ★ . ★ ° ★🌙 . ° . • ★🌙 . ★ . . • ★ . . • ° ★ . • ° ★🌙 . • ° ★ • . ★🌙 . • ° ★ . • ° • . ★💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙

باشه اون بیچاره هایی که تو سایت برا خرید یه لباس با وسیله وغیره مشورت میگرفتن مثل شما ولی اینقدر اذی ...

چون ولنتاین خارجیه ایرانی نیست که گارد بگیرن اینا فقط مشکلشون جشنای ایرانیه

تقصیر دلم نیست تماشای تو زیباست ❣️برای خونه دارشدنم دعا کنید🙏 مامان عزیزم خیلی زود تنهامون گذاشتی 😔🖤 لطفاً هرکی امضامو دید یه صلوات برای شادی روح مادرم بفرسته 🙏
چرا مردم یاد نمیگیرن تصمیم بقیه ب ما ربطی ندارهیکی میخواد عید بگیره یکی میخواد نگیرهدلخوشی هرکس فرق ...

حرف حساب👌👌

تقصیر دلم نیست تماشای تو زیباست ❣️برای خونه دارشدنم دعا کنید🙏 مامان عزیزم خیلی زود تنهامون گذاشتی 😔🖤 لطفاً هرکی امضامو دید یه صلوات برای شادی روح مادرم بفرسته 🙏
حتما امتحان میکنم چجوری مغزشون رو رنگی کردی؟

اول دور قالب رو شکلات ذوب شده ریختم و گذاشتم یخچال بعد ک سفت شد شکلات رنگی ذوب کردم و ریختم داخلش بعد که گذاشتم یخچال و سفت شد دوباره از همون رنگ شکلات که ریخته بودم دور قالب رو ریختم روش و گذاشتم یخچال

قالب سیلیکونی بگیر هم راحت درمیاد هم دور قالب رو راحت تر میتونی شکلاتی کنی