2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خداروشکر ولنتاین اومد غم همه رو شست وبرد تا یه روز قبلش کسی جرآت نداشت تو سایت بگه میخوام برم خرید ح ...

من هنوزم غم دارم

هنوزم صدای آهنگ شاد که هممون میدونیم چیه میشنوم گریه میکنم

هنوزم ماشین مشکی یا ماشین عروس میبینم گریم میگیره

هنوزم واقعا حالم بده ولی برای روز هایی زندگی میکنم که شاید چند وقت دیگه نباشه

الان میخوان عید رو هم کوفت بقیه کنن یه عیده دیگه بزارید برا مردم بمونه

آره واقعا

به این فکر کنیم که اگه این عید آخرین عیدی باشه که یه سری از عزیزان مون کنارمونن یا حتی برای خودمون آخرین عید باشه سعی میکنیم واقعا زندگی کنیم

من هنوزم غم دارم هنوزم صدای آهنگ شاد که هممون میدونیم چیه میشنوم گریه میکنم هنوزم ماشین مشکی یا ماشی ...

باشه اون بیچاره هایی که تو سایت برا خرید یه لباس با وسیله وغیره مشورت میگرفتن مثل شما ولی اینقدر اذیتشون میکردن که پشیمون میشدن آخرشم تاپیکشون میترکید ولی برا ولنتاین به مورد اینجوری ندیدم واقعا مشمئزکنندس اینهمه تناقض وسطحی بودن

چرا مردم یاد نمیگیرن تصمیم بقیه ب ما ربطی نداره

یکی میخواد عید بگیره یکی میخواد نگیره

دلخوشی هرکس فرق داره

یکی دق میکنه یکی طاقتش بالاست

یک دوس داره ۲۴ساعت بزنه تو سر خودش یکی دوس داره با وجود غم تو دلش خودشو مشغول دلخوشیش کنه

سخت نیس فهمش

☆ کاربری دونفره دلارام و سارگل☆• . ★🌙 • ★ . . ★ • . ★ . • ° ★ . ★ ° ★🌙 . ° . • ★🌙 . ★ . . • ★ . . • ° ★ . • ° ★🌙 . • ° ★ • . ★🌙 . • ° ★ . • ° • . ★💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙

چه خوشگل شده دستور پختشو میگی

ممنونم☺️

من شکلات سکه ای گرفتم ریختم تو قیف گذاشتم تو آب جوش ذوب شد ریختم تو قالب و گذاشتم یخچال

ولی به سری هارو مغزشون رو رنگی کردم اول دیواره های قالب رو شکلات ریختم خشک کن شد شکلات رنگی وسطش ریختم و بعد خشک شدن از رنگ شکلات دیواره ها روش ریختم دوباره

اینجوری میتونی همه نوع شکلاتی درست کنی

خیلی قشنگ شده اسی چجوری درست کردی؟

شکلات سکه ای ریختم تو قیف گذاشتم تو آب جوش ذوب شد ریختم تو قالب و گذاشتم یخچال

یه سری هارو هم مغزشون رو رنگی کردم

خیلی راحته فقط یکم زمان میخواد