2777
2789

به به

ما که اصلا ولنتاین نداشتیم

ولی آدم تاپیکای شمارو میبینه این حس خوب منتقل میشه بهش✨️

اگه تو تاپیکا منو دیدین و نظرتون مخالف نظر منه حتما ریپ بزنین من مشکلی ندارم ،شنیدن نظر های متفاوت محترمانه و نگاه کردن به یه موضوع از زاویه های مختلف چیزیه که من دنبالشم و ازش لذت میبرم🙃 هدفم اینه که بهترین نسخه خودم باشم✨

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

چرا مردم یاد نمیگیرن تصمیم بقیه ب ما ربطی ندارهیکی میخواد عید بگیره یکی میخواد نگیرهدلخوشی هرکس فرق ...

کاملا انسان فهمیده و با شعوری هستید ❤️

من وقتی پدر و مادرم رو تو سن کم از دست دادم در حالی که خیلی زندگی برام سخت شده بود ادامه دادم و روی پای خودم ایستادم غم داشتم ولی برای موفقیت جنگیدم

با خون دل غذا خوردم و لبخند زدم ولی هرگز پدر مادرم رو فراموش نکردم

زندگی کوتاهه اگه غم داریم باید بتونیم رفتار درست داشته باشیم

شاید دلخوشی همسرم همین کارهای به ظاهر ساده ایه که من براش انجام میدم

آدم هم میتونه عزادار باشه و هم زندگی کنه

اره بحث اينه وقتی خیلیا عزادارن تو خونت شادی کن ولی فعلا به اشتراک نذار وگرنه کسی نمیگه ماتم بگیر. شاید دل یکی که عزیزشو تو همین اتفاقات اخیر از دست داده با دیدن شادی ولنتاین بقیه بگیره

ممنونم عزیزم ❤️ انشاالله سالهای بعد از همین روز های خوب برای همه❤️

انشالله💖💖💖

اگه تو تاپیکا منو دیدین و نظرتون مخالف نظر منه حتما ریپ بزنین من مشکلی ندارم ،شنیدن نظر های متفاوت محترمانه و نگاه کردن به یه موضوع از زاویه های مختلف چیزیه که من دنبالشم و ازش لذت میبرم🙃 هدفم اینه که بهترین نسخه خودم باشم✨

اره بحث اينه وقتی خیلیا عزادارن تو خونت شادی کن ولی فعلا به اشتراک نذار وگرنه کسی نمیگه ماتم بگیر. ش ...

منم از شادیم نزاشتم فقط خواستم کار کوچیکی که یه سری ها هنرمندانه میخوننش رو به اشتراک بزارم

کاملا انسان فهمیده و با شعوری هستید ❤️من وقتی پدر و مادرم رو تو سن کم از دست دادم در حالی که خیلی زن ...

مرسی عزیزدل محبت دارید🫂💖

دقیقا دقیقا دقیقا

خیلی قبول دارم حرفتونو

خدا رحمت کنه پدر و مادرتونو عزیزم

☆ کاربری دونفره دلارام و سارگل☆• . ★🌙 • ★ . . ★ • . ★ . • ° ★ . ★ ° ★🌙 . ° . • ★🌙 . ★ . . • ★ . . • ° ★ . • ° ★🌙 . • ° ★ • . ★🌙 . • ° ★ . • ° • . ★💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙

باشه اون بیچاره هایی که تو سایت برا خرید یه لباس با وسیله وغیره مشورت میگرفتن مثل شما ولی اینقدر اذی ...

چون ولنتاین خارجیه ایرانی نیست که گارد بگیرن اینا فقط مشکلشون جشنای ایرانیه

تقصیر دلم نیست تماشای تو زیباست ❣️برای خونه دارشدنم دعا کنید🙏 مامان عزیزم خیلی زود تنهامون گذاشتی 😔🖤 لطفاً هرکی امضامو دید یه صلوات برای شادی روح مادرم بفرسته 🙏
چرا مردم یاد نمیگیرن تصمیم بقیه ب ما ربطی ندارهیکی میخواد عید بگیره یکی میخواد نگیرهدلخوشی هرکس فرق ...

حرف حساب👌👌

تقصیر دلم نیست تماشای تو زیباست ❣️برای خونه دارشدنم دعا کنید🙏 مامان عزیزم خیلی زود تنهامون گذاشتی 😔🖤 لطفاً هرکی امضامو دید یه صلوات برای شادی روح مادرم بفرسته 🙏
حتما امتحان میکنم چجوری مغزشون رو رنگی کردی؟

اول دور قالب رو شکلات ذوب شده ریختم و گذاشتم یخچال بعد ک سفت شد شکلات رنگی ذوب کردم و ریختم داخلش بعد که گذاشتم یخچال و سفت شد دوباره از همون رنگ شکلات که ریخته بودم دور قالب رو ریختم روش و گذاشتم یخچال

قالب سیلیکونی بگیر هم راحت درمیاد هم دور قالب رو راحت تر میتونی شکلاتی کنی