2777
2789
عنوان

خانوما کمکم کنید تازه واااردم

81 بازدید | 8 پست

سلام خانوما من یه ماهه عضو نی نی سایت شدم زیاد وارد نیستم تاپیکایی که خودم زدم رو کجا پیدا کنم و اینکه اگه از یه تاپیک خوشم بیاد بخوام نگهش دارم به علاقه مندی هام اضافش میکنم ولی بعد نمیدونم کجا میره تا پیداش کنم تورو خدا راهنماییم کنین

برای خوشبختیم یه صلوات مهمونم کنید🌹

سلام عزیز دلم خعلی خوش اومدی 😄❤❣💟 

بزن روی عکس خودت یا بچه ها

بعد درباره ی من 

بعد تبادل نظر ها و همه تاپیکا میاد بالا ..

《••°♧👑سوگلی السَلطَنه بانویِ اَولِ دَربار👑♧°••》خدایی سگل دیگه خیلی داغانه همون سوگول صدام کنین😥😥(سوگل درسته).(( خودم خواستم))

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بالای صفحه یه زنگوله داره بزن سه خط موازی میاد رو اون بزن همه چی نوشته 

همیشه فکر می‌کردم بدترین چیز توی زندگی اینه که تنها باشی. ولی حالا فهمیدم که بدترین چیز توی زندگی بودن با آدم‌هائیه که باعث می‌شن احساس تنهایی کنی.

خوش اومدی یه عکسی هست کناره او بالا روش میزنی بعد نوشته آپلود عکس ویدئو اینا میاد بعد بالای همین صفحه یه مربعی هست توش خطی خطی هست میزنی نوشته تبادل نظر بعد تنظیمات همه چی هست حالا میخوای یه تاپیکی روبزاری علاقه مندی پایین هر پست فلشه  که ریالی میکنه اون مربعی فلاشی هست میزاری علاقه مندیات اونوکه بزنی میشه تا پیک های مورد علاقت