2777
2789
عنوان

پسرمو زدم 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1050 بازدید | 103 پست

عزیزم حتما توجه کنید دوست گلم

مشکل از حواسپرتی نیست

بچه ی کلاس دومی نمیدونه میخوابد فقط یه کلمه ست

چون جدا نوشته میشه

به جاش با بازی و جایزه کار رو ببر جلو

مثلا هر وقت حواسش بود تشویقش کن و بوسش کن

یا یدونه اسمارتیز بهش بده هر بار

اون دقیقا متوجه نمیشه یه کلمه یعنی چی

منم پسرم دوم دبستانه اینطور نیست ولی الان تو دفتر مشق درسهایی ک خانوم داده مینویسه بعد فردا ک میشه چ ...

واییی منم بچه بودم همین شکلی بودم🤣🤣میگفتم پشت جلدش چون خودکاری شده اونروش خوشگل نمیشه میرفتم صفحه سفید جدید

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عزیزم تو مادری نه معلم..نقشتو گم نکن.خدایی حقش نبود بخاطر همچین چیزی بزنی بچه رو،لطفا برو از دلش در بیار.تو باید پناهش باشی،نه اینکه ازت بترسه.

تازه کار بدی ام نکرد،یادت نیست تو متن کتابامون اگه کلمه کامل جا نمیشد نصفشو آخر خط اول مینوشت،اول خط بعدی یه خط تیره داشت بعد ادامه کلمه؟

من پزشکی میخونم،بدون سهمیه هم قبول شدم،درس خون هم بودم از ابتدایی

حقیقتش علت درسخوندنم این بود که مامان بابام تشویقم میکردن،اگر چیزی رو غلط مینوشتم مامانم دعوام نمیکرد،میگفت ایراد نداره،بهم یاد میداد ،منم به مرور زمان اصلاح میکردم،تازه حواس پرتی هم بودم ولی هیچوقت بابتش تنبیه یا سرزنش نشدم

نکنید عزیزم،نزارید بخاطر یه خوب و خیلی خوب کارنامه دبستان،بچه از شما دلخور بشه

Feminist🌈

بچه تمرکز نداره اذیتش نکن از درس زده میشه بگو اگه این دفعه خودت درست بنویسی یه جایزه میدم بهت بگو چون میدونم داری تلاشتو میکنی فعلا یه جایزه کوچیک میدم بهت خوراکی مورد علاقه ش یایه مدادمغزی فانتزی بده بهش یه جایزه دگه هم برو پشت ویترین نشون بده بگو کامل نوشتی میخرم

باور کن بخاطر درس نیست عزیزم اینکه حزفامو حالیش نمیشه خیلی تکرار میکنم هنوز بی فایده انگار سادیسم می ...

میدونم چی میگی منم یه بچه دوساله دارم ؛ خستگی و فشار عصبی کنترل ادمو از دست میده؛ این اعصاب خوردی ها طبیعیه بین تمام مادر و فرزندا پیش میاد ؛ ولی هر خشمی که بهت داده میشه بعدش پشیمونی و ناراحتی داره برای خودت ؛ برای بچه هم ترس و اضطراب.

منم چون تنهایی تو غریبت دارم بچه مو بزرگ میکنم خیلی فشار روم بود و زود از کوره در میرفتم دیدم اینجوری هم به خودم آسیب میزنم هم بقیه سعی کردم عصبانیتمو مدیریت کنم.

وقتی عصبانی میشی بجای فکرای منفی ، یه فکر مثبت جایگزینش کن.

وقتی داری جرقه میزنی که عصبانی شی ۱۵ ثانیه سکوت کن هیچی نگو و هیچ کاری نکن، یه کم صورتت آب بزن آب بخور محیطو ترک کن وقتی آروم شدی دوباره با آرامش براش توضیح بده

🤍هزارمرتبه از ریشه، ریشه کن شده ام / اگر که خم نشدم ، تو استخوان منی 💖

من پزشکی میخونم،بدون سهمیه هم قبول شدم،درس خون هم بودم از ابتداییحقیقتش علت درسخوندنم این بود که مام ...

منم کلاس دوم املام ۶ بار صفر گرفتم یه پدر بی مسولیت داشتم با یه مادر بیسواد شرایط همه یکسان نیست همه بچه هام یه اخلاق ندارن

منم کلاس دوم املام ۶ بار صفر گرفتم یه پدر بی مسولیت داشتم با یه مادر بیسواد شرایط همه یکسان نیست همه ...

بابت تجربه ناخوشایندی که داشتید،متاسفم

ولی من صرفا تجربه خودمو با استارتر به اشتراک گذاشتم،تاکیدی مبنی بر اینکه تجربه من درسته ندارم

شاید حق با شماست،امیدوارم بهترینها براتون رقم بخوره

Feminist🌈