2777
2789
عنوان

پسرمو زدم 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1042 بازدید | 103 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بابت تجربه ناخوشایندی که داشتید،متاسفم ولی من صرفا تجربه خودمو با استارتر به اشتراک گذاشتم،تاکیدی مب ...

ممنونم ولی همه یه جور نیستن ساید سما بچگبتون بچه ارومی

هم بودید من بچگیام شیطون بودم

لکنت زبان گرفتم انقد تکرار میکنم حرفا رو باش آخرم کار خودشو میکنه چرا یادش نمیمونه نمیدونم اون لحظه ...

اکثر پسرا همینطورن

پسر منم هزار بار بهش میگم ولی کار خودشو میکنه

گاهی اینجوری میشم از بس گوش نمیده از بس باید تکرار کنم حرفامو شدیداً لکنت زبان گرفتم آخرم میزنمش کلی ...

آخی گناه داشت😭😭😭

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱

گاهی اینجوری میشم از بس گوش نمیده از بس باید تکرار کنم حرفامو شدیداً لکنت زبان گرفتم آخرم میزنمش کلی ...

میفهممت گاهی پیش میاد ولی سعی کن آروم باشی❤️

لایک کنید. حال می‌ده

املا واقعا ارزش نداره بچه رو بزنی

هیچ چیز کاملا سیاه یا کاملا سفید نیست | در دنیا آسایش و آرامش مطلق وجود ندارد | قرآن معجزه است، شفا و رحمت دارد. اگر بخوانی، اگر بخوانی! | مادر که بشوی دیگر خودت نیستی | خدا غول چراغ جادوی آرزوها نیست، خدا نیروی برتر و فراتر و خالق و مربی ماست، فراتر از تصور. هست حتی اگر دیده نشود و درک نشود. به خودت بستگی دارد چقدر بشناسی و چقدر بهره مند شوی | بعضی دردها هیچ درمانی ندارد | روزی هرکس مشخص و معین است، چه زیاد تلاش کند چه کم | اینها گزاره هاییست که بعد ۲۴ سال ناچیز، فهمیدم و یقین دارم | حماقت یعنی اعتماد به کشورهایی که به هیچ کشوری در دنیا رحم نکردند و فقط درو کردند و چاپیدند و کشتند، کارهایی که با افغانستان، لیبی، مصر، سوریه، لبنان، سودان، ویتنام، ونزوئلا و... کردند با وعده آزادی و دموکراسی | واقعا علاج در وطن است ! هر کشوری که موفق شده با تکیه بر خود و تلاش و خودسازی رشد کرده نه وطن فروشی