2777
2789
عنوان

پسرمو زدم 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1042 بازدید | 103 پست
فکر کنم همه بچه ها همینن والا بچه من ۱۱ ماهشه قشنگ متوجه میشه چی میگم ولی کار خودشو میکنه مگر ده ب ...

۱۱ سالشه منظورتونه ؟

گوش نمیده ؟ با وجود تکرار حرفاتون بازم بی فایده ست ؟

من خیلی تکرار میکنم بابا اینجوری کن 😔

مامان عزیزمبه تنهایی رفتار بچه تون سزاوار این حجم از عصبانیت نبوداحتمالا خستگی خودتو حالی کردیلطفا خ ...

باور کن بخاطر درس نیست عزیزم

اینکه حزفامو حالیش نمیشه خیلی تکرار میکنم

هنوز بی فایده

انگار سادیسم میگیرم اون لحظه دیوونه ام میکنه 😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

۱۱ سالشه منظورتونه ؟ گوش نمیده ؟ با وجود تکرار حرفاتون بازم بی فایده ست ؟ من خیلی تکرار میکنم بابا ا ...

نه همون ۱۱ ماهش😅 ولی بچه سن شما اطرافم زیاد هست برای همین میگم همشون همینن تو یه سنی کلا گوش نمیکنن بعد کم کم بهتر میشن

اگر زحمتی نیست برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید مرسی💚🌱

فقط میخوام بت بگم بخاطر درس هیچوقت حرص نخور و بچه تو نزن حالا با هر نمره ای قبول میشه،بزرگتر میشه اط ...

باور کن بخاطر درس نیست عزیزم

اینکه حزفامو حالیش نمیشه خیلی تکرار میکنم

هنوز بی فایده

انگار سادیسم میگیرم اون لحظه دیوونه ام میکنه

لکنت زبان گرفتم 😭

۱۱ سالشه منظورتونه ؟ گوش نمیده ؟ با وجود تکرار حرفاتون بازم بی فایده ست ؟ من خیلی تکرار میکنم بابا ا ...

کاش خواهرم هم سن پسرت بود مامانم مثل تو ادبش میکرد که همچین روزی خواهرم با ۳۸ سال سن نگه خوب کرد طلاتو دزدیدم خول کردم گوشی مردمو دزدیدم بچه اذیت کنه مادر عاصی میشه

خیلی اشتباه میکنی

حالا اصلا نصف کنه چی میشه

من داغون ترین املا رو داشتم تو کلاس

ولی کسی بهم سخت نگرفت و از یه جایی بعد نفهمیدم چجوری و چرا از همونایی که ۲۰ میشدن بهتر شدم تو راهنمایی

باور کن بخاطر درس نیست عزیزماینکه حزفامو حالیش نمیشه خیلی تکرار میکنمهنوز بی فایدهانگار سادیسم میگیر ...

بچه همینه دیگه

با بزرگتر تفاوت داره ،بعضی چیزا رو میفهمه اما نمیتونه رعایت کنه ،ذهنش با ما فرق داره

سخت نگیر

وقتی پسرتون و دعوا میکنید یا میزنیدش باعث میشه بهش استرس وارد بشه و اعتماد بنفسش میاد پایین اونوقت تو خوندن و نوشتن بیشتر اشتباه میکنه

من برای تبادل نظر با خانم ها تاپیک میزنم پس : ورود آقایون به تاپیک های من اکیدا ممنوع . لطفا آقایون پست های من و پاسخ ندن و لایک نکنن در خواست دوستی آقایون نظر رد و نه پذیرفته میشود ❣ خدایا چنین کن سرانجام کار تو خشنود باشی و ما رستگار❣