خواهش میکنم نماز روزتونم هم قبول باشه من روزه نمیگیرم و روزه داران را دوست میدارم
ممنون مرسی میتونم بپرسم چرا نمیگییری دلیل خاصی داره
abzarek.ir/service-p/msg/2397270-see-1768319109 امینم و دیگر هییییییچ ،❤️❤️❤️❤️❤️ من وحششششی ام من جنگی ام اعصاب ندارم درخواست ندید مث سگ میمونم از ما گفتن بود ....
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ای بابا چی بگم من...کاش اراده تون قوی کنید از همین امشب نیت کنید برای نماز روزه بینید چقدددد بخدا نزدیک میشین و چ حس حال خوبی داره
abzarek.ir/service-p/msg/2397270-see-1768319109 امینم و دیگر هییییییچ ،❤️❤️❤️❤️❤️ من وحششششی ام من جنگی ام اعصاب ندارم درخواست ندید مث سگ میمونم از ما گفتن بود ....
بله متوجه ام و اینکه دوست ندارم الکی قول بدم آخه چندین بار امتحان کردم خدا خودش میدونه که سختمه ازش ...
جسارت نکردم من انشالله ک در آینده اراده قوی داشته باشین
سلام وقت بخیر خواستم بگیم این لینگ که گذاشتید منظورم پیام ناشناس برای چه کاری هست اگه دوست داشتید بگ ...
سلام خوبین این برای کسایی ک مثلا حرفی چیزی میخوان بگن پیوی نیستن اونجا میگن یعنی هر کسی میتونه توش پیام بده بدون اینکه من بفهمم طرف کیه مگه اینکه خودش خودشو معرفی کنه یه چت ناشناس هست....شما توش پیام دادین؟؟؟؟؟؟
خیلی ممنون خوبم، چه عالی الان متوجه شدم نه من پیامی ندادم راستش فکر کردم کار درستی نباشه به هر حال ح ...
ن دیگ اون شخصی نیس ،🤣🤣 دیدم چند نفر پیام دادن فک کردم شما بودی برای همین پرسیدم