2777
2789
عنوان

کنکوری هاااا

180 بازدید | 29 پست

اگر کسی هست که نیاز به اموزش یا معلم داره میتونم کمکش کنم بهش مجازی با ویس و ... تدریس کنم (رایگان)دیپلم زبان دارم پارسال هم کنکوری بودم الان دانشجو پزشکی هستم زبان نهایی ۱۲ ام ۱۹.۲۵ شدم

نهایی یازدهم ۲۰

پ.ن:صرفا چون الان کلاسام مجازی هست و تایم ازاد دارم و همیشه علاقه به تدریس زبان داشتم و خودم هم پارسال کنکوری بودم این ایده به ذهنم رسید هم من سرگرم میشه هم یه شما کمک میشه ❤️

سیصد گل سرخ، یک گل نصرانی مارا ز سر بریده می ترسانی ما گر زسر بریده می ترسیدیم در محفل عاشقان نمی رقصیدیم....

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

من ی سوال دارم فقط...لیسنینگ ضعیفم یعنی صفرم...هرچقدر گوش بدم باز متوجه نمیشم...چیکا کنم

روی متن ها و لیسینینگ های کتاب تسلط داشته باشین(جوری که حفظ باشید)چون یکی دوتا از لیسینینگ های امتحان از اوناست نمره اونا رو بگیرین

چون برای بالا بردن مهارت لیسینینگ نیاز به زمان هست و وقت خالی که شاید الان نداشته باشین ولی جدا از تمرین های کتاب من خودم اهنگ انگلیسی خیلی گوش میدادم بعدش خود به خود یهو چند درجه لیسینینگم تقویت شد

صحبت ها و مصاحبه های خارجی هم کمک کننده است

سیصد گل سرخ، یک گل نصرانی مارا ز سر بریده می ترسانی ما گر زسر بریده می ترسیدیم در محفل عاشقان نمی رقصیدیم....

چقدر خوب چقدر خوب که هنقدرمهربونی و دلت پاکه با دل پاکت برام دعا کن 🥲🥺

فداتون بشم ❤️❤️❤️محتاجیم به دعا 🙏😍

روی متن ها و لیسینینگ های کتاب تسلط داشته باشین(جوری که حفظ باشید)چون یکی دوتا از لیسینینگ های امتحا ...

وقتم کمه از اخر بهمن شروع کردم تا خرداد باید نهاییای دوازدهم انسانی رو بخونم رشتم قبلا تجربی بود میخام انسانی ایجاد سابقه کنم.

تو زبان و علوم و فنون گیر کردم...

من زبانم ضعیفه چیکار کنممم از پایه مشکل دارم

کنکوری هستین؟

اگر خودتون میخواین بخونین کتاب شهاب اناری خوبه یا فرمول بیست

اگر هم احتیاج دارین کسی بهتون توضیح بده گرامر های دبیرستان رو یا باهاتون نمونه سوال های نهایی کار کنه من میتونم کمکتون کنم اگر دوست داشته باشین ❤️🙏

وقتم کمه از اخر بهمن شروع کردم تا خرداد باید نهاییای دوازدهم انسانی رو بخونم رشتم قبلا تجربی بود میخ ...

همون چون حجم درس ها زیاده شما فایل صوتی کتاب و ریدینگ های کتاب و کتاب کار رو چندین بار بخونین یه جوری که تقریبا حفظ بشین خیلی کمکتون میکنه موقع امتحان حداقل نصف نمره لیسینینگ رو میگیرین راحت چون همش خارج از کتاب نیست نهایت یک یا دو فایل صوتی خارج از کتاب باشه

چند نمره مال لیسنیگه؟من نمره ۱۵الی۱۶میخام😭چیا رو بیشتر کار کنم؟

راستش الان دقیق یادم نیست یک نمونه سوال نهایی دانلود کنید از اون نگاه کنید

راحت ترین مبحث بیشتر وکب(کلمات )هست بعدشم گرامر

ریدینگ و پاراگراف نویسی و لیسینیگ سخت تر هستن

ولی ریدینگ رو هم حتما کار کنید که سوال زیادی ازش طرح میشه و طولانی هستن یوقت وقت کم نیارید

چند نمره مال لیسنیگه؟من نمره ۱۵الی۱۶میخام😭چیا رو بیشتر کار کنم؟

اگرم سوالای بیشتری داشتین ایدی تلگرام یا ایتا بدم اونجا راهنمایی تون کنم

تو قسمت رایتینگ ایراد دارم و نمیتونم به راحتی جمله درست بکنم (پایه دوازدهم رو میگم)

سعی کنین پاراگراف های زیادی بخونید از جمله های ساده استفاده کنید لازمنیست مفاهیم سخت و لغات پیچیده باشه جملات و با کلمات ساده ولی درست هم باشه نمره کامل میگیرین از کتاب فرمول بیست هم میتونین کمک بگیرید داخل نت هم سرچ کنید پاراگراف نویسی و جمله نویسی نمونه براتون میاره که بخونید و ذهنتون رو اماده کنید