2777
2789
خواهش میکنم نماز روزتونم هم قبول باشه من روزه نمیگیرم و روزه داران را دوست میدارم

ممنون مرسی میتونم بپرسم چرا نمیگییری دلیل خاصی داره

abzarek.ir/service-p/msg/2397270-see-1768319109 امینم و دیگر هییییییچ ،❤️❤️❤️❤️❤️ من وحششششی ام من جنگی ام اعصاب ندارم درخواست ندید مث سگ میمونم از ما گفتن بود ....

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

روزه رو تا هرچقدر باشه هستم ولی نماز سخته واقعا

ای بابا چی بگم من...کاش اراده تون قوی کنید از همین امشب نیت کنید برای نماز روزه بینید چقدددد بخدا نزدیک میشین و چ حس حال خوبی داره

abzarek.ir/service-p/msg/2397270-see-1768319109 امینم و دیگر هییییییچ ،❤️❤️❤️❤️❤️ من وحششششی ام من جنگی ام اعصاب ندارم درخواست ندید مث سگ میمونم از ما گفتن بود ....

ممنون مرسی میتونم بپرسم چرا نمیگییری دلیل خاصی داره

آدم بی اعتقادی نیستم

خانواده و اطرافیانم همه نماز خوون و با تقوا و مذهبی معمولی هستن فقط من از نماز فراریم

اوزی یخلن آغلاماز...

ای بابا چی بگم من...کاش اراده تون قوی کنید از همین امشب نیت کنید برای نماز روزه بینید چقدددد بخدا نز ...

بله متوجه ام

و اینکه دوست ندارم الکی قول بدم آخه چندین بار امتحان کردم

خدا خودش میدونه که سختمه ازش بارها سر این مساله عذر خواهی کردم و از اینکه هیچوقت و هیچجا تنهام نذاشته ازش شرمسارم

ببخشید پر حرفی کردم

امین حافظ و نگهدارتون باشه

اوزی یخلن آغلاماز...

بله متوجه ام و اینکه دوست ندارم الکی قول بدم آخه چندین بار امتحان کردم خدا خودش میدونه که سختمه ازش ...

جسارت نکردم من انشالله ک در آینده اراده قوی داشته باشین

جسارت نکردم من انشالله ک در آینده اراده قوی داشته باشین

سلام وقت بخیر خواستم بگیم این لینگ که گذاشتید منظورم پیام ناشناس برای چه کاری هست اگه دوست داشتید بگید

اوزی یخلن آغلاماز...

سلام وقت بخیر خواستم بگیم این لینگ که گذاشتید منظورم پیام ناشناس برای چه کاری هست اگه دوست داشتید بگ ...

سلام خوبین این برای کسایی ک مثلا حرفی چیزی میخوان بگن پیوی نیستن اونجا میگن یعنی هر کسی میتونه توش پیام بده بدون اینکه من بفهمم طرف کیه مگه اینکه خودش خودشو معرفی کنه یه چت ناشناس هست....شما توش پیام دادین؟؟؟؟؟؟

سلام خوبین این برای کسایی ک مثلا حرفی چیزی میخوان بگن پیوی نیستن اونجا میگن یعنی هر کسی میتونه توش پ ...

خیلی ممنون خوبم،

چه عالی الان متوجه شدم

نه من پیامی ندادم راستش فکر کردم کار درستی نباشه به هر حال حریم شخصی هست

اوزی یخلن آغلاماز...

خیلی ممنون خوبم، چه عالی الان متوجه شدم نه من پیامی ندادم راستش فکر کردم کار درستی نباشه به هر حال ح ...

ن دیگ اون شخصی نیس ،🤣🤣 دیدم چند نفر پیام دادن فک کردم شما بودی برای همین پرسیدم