شوهرم با فیفا کار میکنه بعضی وقتا میگه کوین فیفا میفروشم من خیلی سر در نمیارم بعد امروز اتفاقی داشتم تلگرامشو میدیدم گفتم برم ببینم اینایی که باهاشون چت میکنه برای این کار کیان خانومن یا آقا
یکیو تو چتاش پیدا کردم تو چتا هی بهش میگفت داداش فلان کار و کردی و ... بعد من بهش گفتم اینایی که باهشون چت میکنی دخترن یا پسر؟ گفت معلومه پسرن گفتم از کجا میدونی اینا که که اسم دارن نه هیچ اطلاعاتی گفت خب معلومه دیگه اینایی که میان تو این کار و بازی و فیفا پسرن نه دختر خلاصه من قبول نکردم و گفتم باید بهم ثابت کنی شروع کرد دعوا کردن که نمیتونی بهم انگ بچسبونی و ....
تو چتش هم تا اونجایی که من دیدم چیز خاصی نگفته بودن فقط پیامای مربوط به فیش واریزی و ... بود. بعد بهش گفتم اگه راست میگی بگو یه ویس از خودش بگیره بفرسته گفت تو دیوونه ای و حتی اگرم دختر باشه مهم نیست چون من باهاش چت نامربوط نداشتم و هر چی بوده برای کار بوده و یه حرفیش که خیلی بهم برخورد گفت اصلا زندگی یعنی ارتباط و بالاخره تو زندگی و روزمره نمیشه گفت فلانی چون دختره نباید باهاش تعامل داشته باشم و....
و حالا من خیلی نگرانم و استرس دارم حتی اگر صحبت معمولی ام با دختری داشته باشه بدون اینکه من بدونم یا این روابط و عادی بدونه برام اذیت کنندس و نمیتونم تحمل کنم مخصوصا اینکه آدم مذهبی ای هستش و خیلی تو این چیزا ادعاش میشه بعد خودش به همه چیه من گیر میده از جوراب کوتاه گرفته تااااا خیلی چیزای دیگه و من جرئت ندارم به آقا کوچکترین انتقادی تو این زمینه ها بکنم
حالا بنظرتون این خیانت محسوب میشه