2777
2789
عنوان

گواهینامه😢😪

421 بازدید | 52 پست

خیلی سخته کتابش 

اخر این هفته ازمون مقدماتی دارم 

چن روزهه کلاس میرم استادمون خوب درس نمیده

چجوری بخونمش الان 60/70صفحی ازش روزنامه وارخوندم 

ولی یادم نمیمونه 

اگه قبول نشم ابروم میره 

ی راهی بدین واسه خوندن

ازمونم از بازار گرفتم نزدیک 5ولی خب 

تا کتابو نخونم 

ک نمیتونم بهشون جواب لدم 

گواهینامه چی؟

گمان می‌کنم راهی که می‌سپرم راه من است و آن را آنگونه که باید می‌سپرم. عادت به داشتن اعتمادی پابرجا که اگر با سوگندی موکد شده بود ایمان نام می‌گرفت را حفظ می‌کنم.

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

گلم من یه جزوه خوندم یه ضرب قبول شدم. کتابو فقط تابلو ها رو خوندم. آزمون مقدماتی ک راحته. آزمون اصلی که فصل 3 و 4 و فنی هم توشه سخته

ᓘـُنُڪ آטּ قُمـــار بازے ڪِــہ بِباᓘـت آنچِـہ بوבش

کتابش کاری نداره اصلا ! من بار اول بدون غلط قبول شدم ...

ولی سه بار شهری رو رد شدم دیگه ام نرفتم امتحان 😐

نفرت یکی از مخرب‌ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم می‌کند و اثرات آن غیرقابل جبران است ● نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقا خود مخرب است ● هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی‌افتد -هیچ چیز- که ابتدا در سطح فکر نباشد !                                                         آیاتی از کتاب گفتگو با خدا _ جلد اول ❤
کامیون 😁😁

بامزه

گمان می‌کنم راهی که می‌سپرم راه من است و آن را آنگونه که باید می‌سپرم. عادت به داشتن اعتمادی پابرجا که اگر با سوگندی موکد شده بود ایمان نام می‌گرفت را حفظ می‌کنم.