2777
2789
عنوان

گواهینامه😢😪

| مشاهده متن کامل بحث + 431 بازدید | 52 پست
ماشین 

آخه انقدر پیچیده نیست که آدم استرس داشته باشه که 

گمان می‌کنم راهی که می‌سپرم راه من است و آن را آنگونه که باید می‌سپرم. عادت به داشتن اعتمادی پابرجا که اگر با سوگندی موکد شده بود ایمان نام می‌گرفت را حفظ می‌کنم.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

كتابش اسونه فك ميكني سخته من يكي دو بار خوندم هر دو امتحان رو بدون غلط قبول شدم ولي شهري دو بار رد شدم دفعه بعد قبول و الانم رانندگي ميكنم خييلي خوبه حتما تلاشتو بكن

🙏دوستاي گلم برام صلوات بفرستين لطفا 😘❤️
گلم من یه جزوه خوندم یه ضرب قبول شدم. کتابو فقط تابلو ها رو خوندم. آزمون مقدماتی ک راحته. آزمون اصلی ...

مگه یه ایین نامه و یه تو شهری با افسر نیس؟ این مقدماتی و اصلی باز چیه؟

اگه 4 تا اشتباه داشته باشی ردی، جدیداسخت شده، 

زمان ما هم همین بود 4 تا اشتباه رد میشدیم 

گمان می‌کنم راهی که می‌سپرم راه من است و آن را آنگونه که باید می‌سپرم. عادت به داشتن اعتمادی پابرجا که اگر با سوگندی موکد شده بود ایمان نام می‌گرفت را حفظ می‌کنم.

من مقدماتی رو با خوندن جزوه استاده و تابلوهای کتاب بار اول قبول شدم. آیینامه اصلی رو هم دوباره همون هارو خوندم  با فصل فنی کتاب و تست زدم. اونم بار اول قبدل شدم. شهری رو هم بار اول قبول شدم 😊😊😊مورد آخر واسه خودمم قابل باور نبود 😅

كتابش اسونه فك ميكني سخته من يكي دو بار خوندم هر دو امتحان رو بدون غلط قبول شدم ولي شهري دو بار رد ش ...

چن قته گرفتیش 

کتاب شمام همین جدیذه ک 220صفحه 

چجوری خوندیش

ی راهنمایی کن 

من ازمون مقدماتی دارم اخر هفته ولی هیچیشوبلدنیستم

مگه یه ایین نامه و یه تو شهری با افسر نیس؟ این مقدماتی و اصلی باز چیه؟

امتحان كتبي دو تاس يكي مقدماتي و بعدي اصلي اگه اينارو قبول شي ١٥ جلسه  با مربي رانندگي ميري بعدش ميري امتحان شهري با افسر 

🙏دوستاي گلم برام صلوات بفرستين لطفا 😘❤️