2777
2789
عنوان

گواهینامه😢😪

| مشاهده متن کامل بحث + 431 بازدید | 52 پست
مگه یه ایین نامه و یه تو شهری با افسر نیس؟ این مقدماتی و اصلی باز چیه؟

مقدماتی تا قبول نشی نمیشه شهرتو بری. بعد 12 جلسه شهر اول آزمون اصلیه بعد آزمون که عملیه افسر میگیره

ᓘـُنُڪ آטּ قُمـــار بازے ڪِــہ بِباᓘـت آنچِـہ بوבش

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

بچه ها چجوری بخونمش  شما چجوری خوندینش

من هر روز کتاب رو روزنامه وار مطالعه میکردم (پارسال امتحانم بود) بعد رفتم سایت زیر 

http://www.ranandegi.com

ثبت نام کردم و کارت شرکت تو آزپون مجازی خریدم و هر روز تست زدم . از کیوسک مطبوعات هم نمونه سوالات آزمون رانندگی سال پیش رو گرفتم و تست زدم 

همین شد و موقع آزمون تنها کسی بودم که کل سوالات رو درست زده بودم 😃

نفرت یکی از مخرب‌ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم می‌کند و اثرات آن غیرقابل جبران است ● نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقا خود مخرب است ● هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی‌افتد -هیچ چیز- که ابتدا در سطح فکر نباشد !                                                         آیاتی از کتاب گفتگو با خدا _ جلد اول ❤
نه استادمون میگه اگه اونو بخونین قبول نیستین چون طبق این کتاب سوال میاد😭😭

آخه من یه بار رفتم سر کلاس رد شدم در کمال ناباوری انگار هیچی بلد نبودم بعد دیدم همه قبول شدن از خودم نا امید شدم بعد ازشون پرسیدم همه کتاب قدییم خونده بودن 

البته واسه بخش فنیش جدیدش بیتره

انقد ميرفتي تا قبول ميشديدحيفه برو😊

سحرناز من تو هیچ مرحله از زندگیم اننننقدر استرس نکشیدم که سر این آزمون شهری کشیدم !!! یه طوری ام . انگار با رد شدن کل زندگیم تباه میشه (خیلی فکرم مزخرفه میدونم) ولی نمیدونم چیکارش کنم .

وحشتناک شده برام 🙈

دیروز داشتم فکر میکردم برم چند جلسه آموزش بعد برم مجدد امتحان بدم ببینم چی میشه 😥

نفرت یکی از مخرب‌ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم می‌کند و اثرات آن غیرقابل جبران است ● نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقا خود مخرب است ● هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی‌افتد -هیچ چیز- که ابتدا در سطح فکر نباشد !                                                         آیاتی از کتاب گفتگو با خدا _ جلد اول ❤
مقدماتی تا قبول نشی نمیشه شهرتو بری. بعد 12 جلسه شهر اول آزمون اصلیه بعد آزمون که عملیه افسر میگیره

اهان پس اون دو فصل کتاب جدیده که تو مقدماتی بود و از مقدماتی حذف بود برای بعد نگه اش داشته بودن. منکه انقد نرفتم برای شهری که باید دوباره پول بریزم و از نو کلاس و مقدماتی برم

سحرناز من تو هیچ مرحله از زندگیم اننننقدر استرس نکشیدم که سر این آزمون شهری کشیدم !!! یه طوری ام . ا ...

حتما قبول ميشي مطمعن باش به كسي نگو ميري امتحان ☺️فقط خيلي تمرين كن قبلش

🙏دوستاي گلم برام صلوات بفرستين لطفا 😘❤️
حتما قبول ميشي مطمعن باش به كسي نگو ميري امتحان ☺️فقط خيلي تمرين كن قبلش

آآآآآآآخ آره راس میگی نباید به کسی بگم 😥

هر موقع ازم میپرسن بالاخره قبول شدی یا نه ؟ متنفر میشم از آزمون و رانندگی و ماشین 😣

این بار باید نگم دیگه 😀😙😙😙😙

اهان پس اون دو فصل کتاب جدیده که تو مقدماتی بود و از مقدماتی حذف بود برای بعد نگه اش داشته بودن. منک ...

نه گلم. پول نمیخواد. بعد کلاسای شهر میری برا آزمون

بانو جان. سرچ کن آزمون آنلاین مقدماتی کلیات سوالا میاد دستت. ده بیست تا آزمون بزنی حله. فعلا خداحافظ❤❤