2777
2789
عنوان

ترامادول

| مشاهده متن کامل بحث + 518 بازدید | 59 پست
نه قرص ترک اعتیاده کسایی ک مواد رو ترک میکنن دکتر این دارو بهشون میده البته بعضیا واسه طولانی شدن را ...

فکر نمیکنم علمش رو داشته باشید.

اصلا اینو برا ترک اعتیاد نمیدن

متادون و ب ۱۲ برا ترک اعتیاده این نه

و این قرص

ب مروز زمان

کلا نعوظ و میل جنسی رو صفر میکنه

اگه کسی از تو درخواست کمک کرد،اینطور فکر کن:اول از خدا خواسته و خدا آدرس تورو به اون داده✨🙂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

[QUOTE=411300782]نعوظ ندارن یا کلا میل جنسی ندارن؟[/QUOاوایل نعوذ نداشت.الان کلا میل جنسی نداره

متاسفانه از عوارض قرصه

اگه کسی از تو درخواست کمک کرد،اینطور فکر کن:اول از خدا خواسته و خدا آدرس تورو به اون داده✨🙂

همون دیگه میگم آخه شوهرم معتاد نیست همیشه برا زود انزالی میخوره

بخون تاپیک رو

شاید خودت ب نتیجه برسی عزیزم

یکی از اشناهام

زندگیش ب چشم دیدم خراب شد سر این موضوع

سرهمین خیلی خیلی دارم تاکید میکنم.

ی جوری ترکش بده نمیخام نگرانت کنم اخه قوی ترین قرصی هست در حال حاظر که اسیبهای جدی در داخل بدن میزار ...

ای بابا اصلا به روش نمیارم که روش باز نشه.اینجور ادما هم عمرا ترک نمیکنن.اصلا نمیدونم چیکارکنم

همون دیگه میگم آخه شوهرم معتاد نیست همیشه برا زود انزالی میخوره

درسته این قرصو نذار بخوره چون وابستگی میاره

نعشگی ک تریاک داره این قرصم همون نعشگی و حس رو داره

الان واسه زود انزالی درمان خیلی زیادی هست چرا از روش سالمتری اقدام نمیکنه

1404/10/6💔🥀

بخون تاپیک رو شاید خودت ب نتیجه برسی عزیزم یکی از اشناهام زندگیش ب چشم دیدم خراب شد سر این موضوع سره ...

من خیلی بهش گفتم دعوا گرفتم قرص هارو قایم کردم

می دونی چیشد

یا میره بیرون میخوره یاهم تو ماشین میخوره که من نفهمم😑

دیگه نمیدونم چیکار کنم

🌱گاهی نمی‌فهمم حکمتت رو گله می کنم ناراحت میشم... اما بعد که نقشه ات رو میبینم :لبخند میزنم ومیگم«خدایاشکرت»که بهترش روبرام خواستی 🫀🤍(قانون زندگی) «ازهیچکس هیچی بعید نیست»«هست را اگر قدرندانی میشود بود»

ای بابا اصلا به روش نمیارم که روش باز نشه.اینجور ادما هم عمرا ترک نمیکنن.اصلا نمیدونم چیکارکنم

واسه سلامتی خودشه باید ی جوری بفهمونی بهش

توجه   کاربر اقام ،توجه   با اجازه خانوم بچه های سایت  هرچه بیشتر ادما رو شناختم ،فهمیدم با بعضیا نباید خودت باشی،باید خودش باشیhttps://uploadkon.ir/uploads/0fb801_25hayedeh-bia-bargard-music-irani-com-.mp3

فکر نمیکنم علمش رو داشته باشید.اصلا اینو برا ترک اعتیاد نمیدنمتادون و ب ۱۲ برا ترک اعتیاده این نهو ا ...

عزیز دلم ترامادول یه مسکن قویه

بعدشم متادون و ب ۱۲ رو واسه کسایی میدن ک اعتیادشون سنگینه

شوهر خالمم اعتیاد داشت دکتر بهش ترامادول داده بود

1404/10/6💔🥀

من شوهرم معدش خرابه یه مدت قرص میخورد

یه مدت این قضیه باعث شد ترک کرد دیگه نخورد ولی باز وقتی خوب شد میخوره😑

🌱گاهی نمی‌فهمم حکمتت رو گله می کنم ناراحت میشم... اما بعد که نقشه ات رو میبینم :لبخند میزنم ومیگم«خدایاشکرت»که بهترش روبرام خواستی 🫀🤍(قانون زندگی) «ازهیچکس هیچی بعید نیست»«هست را اگر قدرندانی میشود بود»

من خیلی بهش گفتم دعوا گرفتم قرص هارو قایم کردم می دونی چیشد یا میره بیرون میخوره یاهم تو ماشین میخور ...

من ی چیز میگم

نمیخوام ناراحت شی یا چیزی

ولی هفته ی بار نیست مصرف همسرتون

و هرروزه

و کاملا معتادش شده

حرفمو کامل تا تهش برو همین

ب داد زندگیت برس

دایی من زندگیش سر این خراب شد...

اوایل میگفته برا رابطه مصرف میکنه

موقع رابطه

رفته رفته شدهرروز

و زندگیش خراب شد

الان شده معتاد ترامادول

جونش بدتر از بین رفت

کبد و کلیه اش داره نابود میشه

این حد اسون نگیر

فکرمیکنی گوش میکنه؟چندساله یه دکترنتونستم ببرمش.یکی از فامیلامون بخاطر این قضیه فوت کرد.الانم باردارم اصلا حوصله ندارم.نمیدونم چیکارکنم

عزیز دلم ترامادول یه مسکن قویه بعدشم متادون و ب ۱۲ رو واسه کسایی میدن ک اعتیادشون سنگینهشوهر خالمم ا ...

من چند واحدگذروندم ادعایی ندارما

ولی

ترامادول ترکش مساویه با ترک شیشه همونقد بدتر

من ی چیز میگم نمیخوام ناراحت شی یا چیزی ولی هفته ی بار نیست مصرف همسرتونو هرروزه و کاملا معتادش شده ...

دیگه نمیدونم چیکار کنم حرف گوش نمیده

با اینکه معدش داغونه یه مدت قرص مصرف میکرد

من شوهرم معدش خرابه یه مدت قرص میخورد یه مدت این قضیه باعث شد ترک کرد دیگه نخورد ولی باز وقتی خوب شد ...

ببین قرص وقتی میخوری درجا میره تو معده باز میشه و صدمه زیادی میزنه چون از داخل بدنه ادم متوجه نمیشه وقتی متوجه میشه که دیگه کار از کار گذشته

توجه   کاربر اقام ،توجه   با اجازه خانوم بچه های سایت  هرچه بیشتر ادما رو شناختم ،فهمیدم با بعضیا نباید خودت باشی،باید خودش باشیhttps://uploadkon.ir/uploads/0fb801_25hayedeh-bia-bargard-music-irani-com-.mp3