سلام من از ۷سال پیش که ازدواج کردم فهمیدم شوهرم ترامادول میخوره.اوایل هرروز یه نصفه.الان فکر میکنم هر روز یدونه یا بیشتر.کلا تمایل جنسی شو از دست داده.الان ۵ماهه رابطه نداریم.نمیدونم باید چیکارکرد.دیگه یه وقتایی دهنش کف میکنه یا کف بالا میاره.حالت تهوع داره همش.میترسم اتفاقی بیفته
🌱گاهی نمیفهمم حکمتت رو گله می کنم ناراحت میشم... اما بعد که نقشه ات رو میبینم :لبخند میزنم ومیگم«خدایاشکرت»که بهترش روبرام خواستی 🫀🤍(قانون زندگی) «ازهیچکس هیچی بعید نیست»«هست را اگر قدرندانی میشود بود»
ی جوری ترکش بده نمیخام نگرانت کنم اخه قوی ترین قرصی هست در حال حاظر که اسیبهای جدی در داخل بدن میزاره
توجه کاربر اقام ،توجه با اجازه خانوم بچه های سایت هرچه بیشتر ادما رو شناختم ،فهمیدم با بعضیا نباید خودت باشی،باید خودش باشیhttps://uploadkon.ir/uploads/0fb801_25hayedeh-bia-bargard-music-irani-com-.mp3
اوایل ب این دلیل شاید باشه ولی رفتع رفته کلا رابطه ب صفر میرسه
وای 😕شوهر منم میخوره هفته ای یبار هرچند میگم نخور
🌱گاهی نمیفهمم حکمتت رو گله می کنم ناراحت میشم... اما بعد که نقشه ات رو میبینم :لبخند میزنم ومیگم«خدایاشکرت»که بهترش روبرام خواستی 🫀🤍(قانون زندگی) «ازهیچکس هیچی بعید نیست»«هست را اگر قدرندانی میشود بود»