سلام من از ۷سال پیش که ازدواج کردم فهمیدم شوهرم ترامادول میخوره.اوایل هرروز یه نصفه.الان فکر میکنم هر روز یدونه یا بیشتر.کلا تمایل جنسی شو از دست داده.الان ۵ماهه رابطه نداریم.نمیدونم باید چیکارکرد.دیگه یه وقتایی دهنش کف میکنه یا کف بالا میاره.حالت تهوع داره همش.میترسم اتفاقی بیفته
پنج سال مدت زیادیه....قرص ی طوریه که هر چقد میخوری اونقد بدنت بیشتر میطلبه ..میبینی جواب نمیده ب بد ...
آخه نکه مشکل معده داره
هروقت بخوره حالش بدمیشه
🌱گاهی نمیفهمم حکمتت رو گله می کنم ناراحت میشم... اما بعد که نقشه ات رو میبینم :لبخند میزنم ومیگم«خدایاشکرت»که بهترش روبرام خواستی 🫀🤍(قانون زندگی) «ازهیچکس هیچی بعید نیست»«هست را اگر قدرندانی میشود بود»
اینکه کف میکنه دهنش فک کنم تشنج میکنه...چون شوهر منم دقیقا این مشکل و داره دو بار خواست قرص و بیشتر کنه بهش نساخت تشنج کرد...لعنت ب این قرص ک زندگی خراب کنه😭😭😭
عزیزم ببین این قرص یه مسکن قوی که خیلی اعتیاد اوره مردا برای اینکه رابطه طولانی داشته باشن میخورن بعد میبنن جواب نمیده دوزشو میبرن بالا بعد یه مدت دیگع کلا میل جنسیشون ازبین میبره درواقعا اولش نمیدونن بعدا میفهمن معتاد شدن ترکشم سخته ممکنه اور دوز کنن اگع اصولی ترک نکنن
یا خدا یا امام زمان(عج) پشت و پناه ایران باشید🌷❤🇮🇷
خواهرم ۸سال با دامادمون دوست بود ازدواج کردن با چ بدبختی ای بزرگترارو راضی کردن پسر خوشتیپ سر ب زیر نگو از اول ترامادول و اینا مصرف میکرده خواهرم از اول شاغل بود چندبار خوابوندش ترکش داد چ هزینه هاک براش نکرد ۲بار ب شدت تشنج کرد دکتر گفت بار سوم یا میمیره یا فلج میشه الان بعد ۶سال خواهرم دیگه برید ازش داره جدا میشه شب و روزش گریه اس این دختر میگه دیگه نمیکشم دوسش داره ولی بریده ببین چی کشید این بچه خدا ب جوونیش رحم کنه زندگی خواهر منو ک خراب کرد الان پسره باز بستریه کبد و کلیه داغون دکتر گفته داروهای قوی میده چون ترک کنه مرده اقا خودکشیم کرد خدا ب دادت برسه گلم انشاا..مشکلت حل شه فقط مراقب خودت خیلی باش این ب شدت خطرناک میشن