2777
2789
عنوان

ترامادول

497 بازدید | 58 پست

سلام من از ۷سال پیش که ازدواج کردم فهمیدم شوهرم ترامادول میخوره.اوایل هرروز یه نصفه.الان فکر میکنم هر روز یدونه یا بیشتر.کلا تمایل جنسی شو از دست داده.الان ۵ماهه رابطه نداریم.نمیدونم باید چیکارکرد.دیگه یه وقتایی دهنش کف میکنه یا کف بالا میاره.حالت تهوع داره همش.میترسم اتفاقی بیفته

ترامادول مگه برا رابطه نمیخورن

🌱گاهی نمی‌فهمم حکمتت رو گله می کنم ناراحت میشم... اما بعد که نقشه ات رو میبینم :لبخند میزنم ومیگم«خدایاشکرت»که بهترش روبرام خواستی 🫀🤍(قانون زندگی) «ازهیچکس هیچی بعید نیست»«هست را اگر قدرندانی میشود بود»

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اوایل ب این دلیل شاید باشه

ولی رفتع رفته کلا رابطه ب صفر میرسه

اگه کسی از تو درخواست کمک کرد،اینطور فکر کن:اول از خدا خواسته و خدا آدرس تورو به اون داده✨🙂

ببرش دکتر

متاسفانه اصلا نمیشه ترکش داد ترامادول

سخت تر از ترک شیشه س

استادمون همیشه میگفت

اگه کسی از تو درخواست کمک کرد،اینطور فکر کن:اول از خدا خواسته و خدا آدرس تورو به اون داده✨🙂

ی جوری ترکش بده نمیخام نگرانت کنم اخه قوی ترین قرصی هست در حال حاظر که اسیبهای جدی در داخل بدن میزاره

توجه   کاربر اقام ،توجه   با اجازه خانوم بچه های سایت  هرچه بیشتر ادما رو شناختم ،فهمیدم با بعضیا نباید خودت باشی،باید خودش باشیhttps://uploadkon.ir/uploads/0fb801_25hayedeh-bia-bargard-music-irani-com-.mp3

اوایل ب این دلیل شاید باشه ولی رفتع رفته کلا رابطه ب صفر میرسه

وای 😕شوهر منم میخوره هفته ای یبار هرچند میگم نخور

🌱گاهی نمی‌فهمم حکمتت رو گله می کنم ناراحت میشم... اما بعد که نقشه ات رو میبینم :لبخند میزنم ومیگم«خدایاشکرت»که بهترش روبرام خواستی 🫀🤍(قانون زندگی) «ازهیچکس هیچی بعید نیست»«هست را اگر قدرندانی میشود بود»

متاسفانه شوهرت داره معتاد میشه

چون زود انزالی داره میخوره

هرچقدر میگم نخور گوش نمیده

نه قرص ترک اعتیاده کسایی ک مواد رو ترک میکنن دکتر این دارو بهشون میده

البته بعضیا واسه طولانی شدن رابطشونم میخورن چون اثر تاخیری داره

1404/10/6💔🥀

نه قرص ترک اعتیاده کسایی ک مواد رو ترک میکنن دکتر این دارو بهشون میده البته بعضیا واسه طولانی شدن را ...

همون دیگه میگم آخه شوهرم معتاد نیست همیشه برا زود انزالی میخوره

چون زود انزالی داره میخوره هرچقدر میگم نخور گوش نمیده

عزیزم رفته رفته

هفته ای ی بار مصرفش میشه هرروز

و معتادی

زود انزالی

باید بره دکتر اورلوژی کخودش دارو میده و رفع میشه

ولی اینک خودش اون قرص خطرناکرو میخوره خیلی خیلی بدتر

نمیدونم چجوری بیانش کنم

ولی این روشو رفتن ینی اتیش انداختن ب زندگی