2777
2789
عنوان

خونابه

913 بازدید | 45 پست

یه چیزی مثل خون ابه اخر مریضی همین الان ازم خارج شد روزم درسته؟؟؟؟تازه چهار روزه پاک شدم از پریودی 

توروخدا برای سالم بدنیا اومدن نی نیم صلوات بفرستین سه تا سقط خود به خودی داشتم دعا کنین این بارداریم خوب پیش بره ممنون دوستان گلم🙏🏻🙏🏻🙏🏻

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

025371020 البته خودم جوابشو بلدم اما.....

میشه بگین

توروخدا برای سالم بدنیا اومدن نی نیم صلوات بفرستین سه تا سقط خود به خودی داشتم دعا کنین این بارداریم خوب پیش بره ممنون دوستان گلم🙏🏻🙏🏻🙏🏻
حالا اول برو پیگیری کن ببین اون خونابه چیه. حتما سونو کن.

اخه تو این موقعه روز سونو از کجا بیارم پارسال هم همین شکلی شدم پاک شدم چهار روز روزه گرفتم دوباره پری شدم ۲۰روز خونریزی داشتم فک‌کنم برا ضعیفیه

میشه بگین

باید یقین کنین که این ادامه حیض شماس والا به صرف شک ک ایا حیض هست یا نیست نمیشه روزه نگیری اگر هم یقین نداری نیت روزه کن تا زمان بگذره ک وضعیتتون چی میشه ینی مشخص بشه حیضه یا چیز دیگری است

شرمنده شما ک جواب دادم چون اضطرار بود

تا دهم پریودی هر خون و لکی حیض هستش

الان خون پری حساب میشه

باید یقین کنین که این ادامه حیض شماس والا به صرف شک ک ایا حیض هست یا نیست نمیشه روزه نگیری اگر هم یق ...

اهان ممنون 

چند رور قبل پ ی شدین؟

تقریبا ده روز پیش

تقریبا ده روز پیش

اگر کاملا ده روز شده باید استحاضه کنین امشب قبل از اذان ی استحاضه قلیله انجام بدین تا فردا زنگ بزنین دفتر مرجع

برای مامان شدن من یک صلوات بفرستید😢        انشاال...هیچکسی چشم انتظار نباشه.