2777
2789
عنوان

خونابه

| مشاهده متن کامل بحث + 913 بازدید | 45 پست
البته من قارچ شدید دارم یه ساله اقدامم باردار نمیشم پارسال یه سقط داشتم بعد از اون عفونت گرفتم هرچی ...

منم قارچ دارم ولی نمیدونم زیاده یا کم ولی هیچوقت عفونتم خوب نمیشه دو روز خوب میشه باز میاد سراغم منم سه تا سقط داشتم همدردیم 

توروخدا برای سالم بدنیا اومدن نی نیم صلوات بفرستین سه تا سقط خود به خودی داشتم دعا کنین این بارداریم خوب پیش بره ممنون دوستان گلم🙏🏻🙏🏻🙏🏻
منم قارچ دارم ولی نمیدونم زیاده یا کم ولی هیچوقت عفونتم خوب نمیشه دو روز خوب میشه باز میاد سراغم منم ...

خب من اصلا باردار نمیشم تو با این شرایط باردار شدی زیره دلت درد داره؟

خدایا کمکم کن دلم میخواد دستاشو بگیرم نی نی میخوام یه,ساله منتظرم خدایه مهربون نامیدم نکن

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب من اصلا باردار نمیشم تو با این شرایط باردار شدی زیره دلت درد داره؟

من فقط با کمک داروهای گیاهی باردار میشم سه دوره استفاده کردم سه دوره هم رد خور نداشت باردار میشدم ولی چه فایده سقط میشد اره بعضی وقتا دلدرد میگیرم و سوزش البتع دلدرد میتونه نشونه عفونت ادرار هم باشه 

توروخدا برای سالم بدنیا اومدن نی نیم صلوات بفرستین سه تا سقط خود به خودی داشتم دعا کنین این بارداریم خوب پیش بره ممنون دوستان گلم🙏🏻🙏🏻🙏🏻
منم قارچ دارم ولی نمیدونم زیاده یا کم ولی هیچوقت عفونتم خوب نمیشه دو روز خوب میشه باز میاد سراغم منم ...

چند وقته اینطوری شدی

خدایا کمکم کن دلم میخواد دستاشو بگیرم نی نی میخوام یه,ساله منتظرم خدایه مهربون نامیدم نکن
پزشک تغذیه مراحعه کن چون سنتون حساسه

باشه ممنون

چند وقته اینطوری شدی

کلا از موقعه ایی که ازدواج کردم عفون گرفتم وگرنه قبلش اصلا نمیدونستم عفونت چی هس

چند وقته اینطوری شدی

تقریبا ۴ساله

من فقط با کمک داروهای گیاهی باردار میشم سه دوره استفاده کردم سه دوره هم رد خور نداشت باردار میشدم ول ...

چه داروهایی استفاده کردی میشه بهم بگی بعد دردت چطوریه من درد تیزیه لحظه ایم هست 

کلا از موقعه ایی که ازدواج کردم عفون گرفتم وگرنه قبلش اصلا نمیدونستم عفونت چی هس

منم والا اول باره قارچ گرفتم

چه داروهایی استفاده کردی میشه بهم بگی بعد دردت چطوریه من درد تیزیه لحظه ایم هست 

نمیدونم داروهاش چی بود ترکیبی بود به صورت شیاف از واژن و مقعد استفاده میکردم هرشب صبحم یه جوشونده بود باید ناشتا میخوردم کلا داروهای ضد سردی و ضد باد بودن فک کنم مثل بادکش کردن رحم دلدردمم خیلی بده. زیر دلمه با دلدرد معمولی فرق داره خیلی حس بدیه

دکتر رفتی

تا دلت بخاد فایده نداره دارو میدن خوب میشی باز داروها ک تموم میشه دوباره میاد. سراغ ادم 

نمیدونم داروهاش چی بود ترکیبی بود به صورت شیاف از واژن و مقعد استفاده میکردم هرشب صبحم یه جوشونده بو ...

دقیقا مثله منی خب کاش حداقل باردار بشم نمیدونم چرا نمیشع

دقیقا مثله منی خب کاش حداقل باردار بشم نمیدونم چرا نمیشع

قسمته دیگه نمیخاد بچه داسته باشیم ☹️☹️☹️