2777
2789
عنوان

خونابه

| مشاهده متن کامل بحث + 913 بازدید | 45 پست
خیلی جسارت میکنم احتمالا سردی شاید  از عسل استفاده کن زیاد

نه فک نکنم اتفاقا طبعم گرم و صفراییه ولی خیلی ضعیفم البته دوران مجردی هم لاغر و نحیف بودم ولی کامل میگرفتم روزه هامو اما الان نمیدونم چم شده زوارم در رفته

توروخدا برای سالم بدنیا اومدن نی نیم صلوات بفرستین سه تا سقط خود به خودی داشتم دعا کنین این بارداریم خوب پیش بره ممنون دوستان گلم🙏🏻🙏🏻🙏🏻
اگر کاملا ده روز شده باید استحاضه کنین امشب قبل از اذان ی استحاضه قلیله انجام بدین تا فردا زنگ بزنین ...

خیلی ممنون عزیزم مرسی😙

توروخدا برای سالم بدنیا اومدن نی نیم صلوات بفرستین سه تا سقط خود به خودی داشتم دعا کنین این بارداریم خوب پیش بره ممنون دوستان گلم🙏🏻🙏🏻🙏🏻

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه فک نکنم اتفاقا طبعم گرم و صفراییه ولی خیلی ضعیفم البته دوران مجردی هم لاغر و نحیف بودم ولی کامل م ...

منم صفراوی هستم اخه ادم صفرا نباید ضعیف باشه

خیلیییییی عذر نیخوام ارتباطتون خیلی زیاده ایا

منم صفراوی هستم اخه ادم صفرا نباید ضعیف باشه خیلیییییی عذر نیخوام ارتباطتون خیلی زیاده ایا

از نظر جمسی ضعیفم به زور ۴۵کیلو میشم 

اخه تو این موقعه روز سونو از کجا بیارم پارسال هم همین شکلی شدم پاک شدم چهار روز روزه گرفتم دوباره پر ...

شاید عفونت داری یا زود حمام رفتی  گرمی زیاد بخور منم اینطوریم این ماه دوروز پریود بودم اونم فقط خونابه ای

خدایا کمکم کن دلم میخواد دستاشو بگیرم نی نی میخوام یه,ساله منتظرم خدایه مهربون نامیدم نکن
خب عسل تقویت کننده عالی هستش زیاد بخور با گردو خیلی مقوین

باشه ممنون

شاید عفونت داری یا زود حمام رفتی  گرمی زیاد بخور منم اینطوریم این ماه دوروز پریود بودم اونم فقط ...

نه سر موقعه حمام رفتم سه روز هم روزه گرفتم ولی امروز اینجوری شدم 

فرمودین متاهلین یا مجرد چن سالتونه

متاهلم ۲۱

البته من قارچ شدید دارم یه ساله اقدامم باردار نمیشم پارسال یه سقط داشتم بعد از اون عفونت گرفتم هرچی دکتر میرم خوب نمیشه از متخصص زنان تا طب سنتی مزمن شده خسته م کرده زیر دلمم درد میگیره

خدایا کمکم کن دلم میخواد دستاشو بگیرم نی نی میخوام یه,ساله منتظرم خدایه مهربون نامیدم نکن