2777
2789
عنوان

دعاتون میکنم

109 بازدید | 23 پست

بچه ها میشه تاپیک قبلمو گزارش بزنید؟

هرکی زد لایک کنه زیارت عاشورا میخونم به نیتتون

خدایا لطفا مامان بابام دلشون شاد باشه و همیشه چشماشونو ببوسم🫀❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فردا یه امتحان سخت دارم لطفا دعام کن🥲

ایشالاااااا بیای همینجا بگی عالی بود❤️

موفق ترین میشی به امید خدا

زدم دعا کن حالم خوب بشه نازنین زهرا

عزیزم ان شالله خوب میشه حالت کلی دعا میکنم برات

بر خدا توکل کن عزیزم

گزارش زدم

تو رو چهارده معصوم به اسم کاربریم دعا کن انشالله حتما همین روزا برم دانشکده دندون پزشکی ارتودنسی قبل از جراحی فک با بهترین کیفیت و کمترین هزینه کنم و تابستون ۱۴۰۵ جراحی دو فک و چانه و لبخند لثه ای کنم و خیلی خوشگل شم و دندونام و لثه هامو از دست ندم و نیاز به ایمپلنت و پیوند لثه نداشته باشم 😭

تو رو خدا دعا کن انشالله من و خواهرم همین روزا شغلای دولتی با حقوقای خیلی بالا نصیبمون شه و بریم سرکار و خیلی زود رسمی شیم انشالله و محتاج هیشکی نشیم 😭.

گزارش زدم عزیزم

انشاا... از اون دری که فکرشو نمیکنی پول برات جور بشه بتونی عمل کنی

اگه تونستین یه صلوات برا فروش بیشتر برام بفرستین بهم بگین که فرستادین ۵ تا براتون میفرستم💚) زندگی یک فهم است ، فکر زنجیر کنی یا پرواز ، در همان خواهی ماند.... از رجبعلی خیاط پرسیدند چرا اینقدر آرامي؟گفت : بعد از سالها مطالعه و تجربه، زندگي خودرا بر پنج اصل بنا کردم:*دانستم رزق مرا دیگری نميخورد ، پس آرام شدم!*دانستم که خدا مرا ميبيند ، پس حیا کردم!*دانستم که کار مرا دیگری انجام نميدهد ، پس تلاش کردم!*دانستم که پایان کارم مرگ است، پس مهیا شدم!*دانستم که نیکي و بدی گم نميشودو سرانجام به سوی من باز ميگردد ،پس بر خوبي افزودم و از بدی کم کردم!و هر روز این 5 اصل را به خود یادآوری ميكنم.

گزارش زدم تو رو چهارده معصوم به اسم کاربریم دعا کن انشالله حتما همین روزا برم دانشکده دندون پزشکی ار ...

به روووووی چشمم کلی دعاتون میکنم عزیزدلم

الهی همونی به خیر و صلاحتون باشه که تو دلتونه

فقط از ته دلت به خدا توکل کن و ازش بخواه و بگو خدایا به صلاح من قرار بده همه ی این اتفاقارو

خدا نا امیدت نمییکنه عزیزدلممممم

تو رو خدا دعا کن انشالله اون همکارم که از اقوام هست و انگار میخواد جامو بگیره و پایه ی منو بگیره اصلا نتونه و انشالله سال دیگه این مدرسه نگیرنش و بهش کار ندن اصلا و انشالله هر مکر و حیله و شیطنت و دروغ و فتنه و تهمت و خبر چینی و دو بهم زنی این خانم و بقیه ی همکاران واسه ی من و خواهرم دارن به لطف خدا بی اثر شه و دیگه اصلا تو محل کار کسی برای من و خواهرم بی محلی و دعوا و شر و بدبختی درست نکنن و زیر آب من و خواهرم اصلا هیچ موقعه و هیچ جا مستقیم و غیر مستقیم نزنن😭تو رو خدا دعا کن انشالله هر چقدر این همکارم که فامیله حرصم داد و مسخرم کرد و بین من و این همکارم تبعیض خیلی قائل شدن و حقوقشو زودتر میدن و بهش خیلی احترام میزارم الهی که سر همکارم که فامیله بیاد همین روزا هر ناراحتی تو محیط کار برام پیش اومد 😭

گزارش زدم عزیزم انشاا... از اون دری که فکرشو نمیکنی پول برات جور بشه بتونی عمل کنی

وای الهی دورت بگردم 🥺🥺🥺🥺🥺

خیلییی خوشحالم کردی با دعای قشنگت

خیلی ممنونم قربونت برم

ان شالله بهترینارو خدا رقم بزنه برای قلب مهربون و پاکت