2777
2789
عنوان

دعاتون میکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 117 بازدید | 23 پست

تو رو خدا دعا کن انشالله پدرم بره مسافرکشی همین الان و همین امشب شغل ثابت مثل نگهبانی گیرش بیاد و تایم کاریش بیست و چهار ساعته و هر روز هفته باشه و اصلا بیکار و خونه نشین نشه😭😭😔😔🙏😭تو رو خدا دعا کن انشالله پدرم برای من و عزیزانم فتنه و خاله زنک و دو بهم زن و بداخلاق و بد دهن و بد رفتار و بد ذات و قلدر و ظالم و دروغگو و لجباز و دو رو و خودخواه نباشه🥹😭🙏😭 😭 🙏تو رو خدا دعا کن انشالله من و عزیزانم خیلی خوش شانس و خوشبخت و موفق و آبرو دار و سالم و زیبا و جذاب باشیم و شل و ول و بی عرضه و بی دست و پا و بدبخت و بیچاره نشیم من و عزیزانم 😭.تو رو خدا دعا کن انشالله پدرم زن دوم و دوست دختر و دوست زن و صیغه ای نگیره اصلا 😭تو رو خدا دعا کن انشالله انشالله لکنت زبونم خوب شه و دیگه زبونم موقعه حرف زدن نگیره و تپق نزنم و خیلی قشنگ و شمرده شمرده و واضح حرف بزنم 😭😭تو رو خدا دعا کن انشالله پدرم هیچ وقت فا ل گوش نایسته😭🥹

عزیزم برات گزارش زدم

یه زیارت عاشورا به نیت شهید صفری بخون

برای همه ما هم دعا کن

من یه حاجتی دارم اگه براورده بشه زندگیم از این رو به اون رو میشه حتما برام دعا کن

این شهید بزرگوار توی وصیت نامه اش گفته

هر کس برای من زیارت عاشورا بخونه من برای برآورده شدن حاجتش دعا و تلاش می کنم

هر چند که خدا باید بخواهد ولی ایشون شهیدند و آدم پاکی هستند مثل ما نیستند قطعا نزد خدا جایگاه بالاتری دارند

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

تو رو خدا دعا کن انشالله اون همکارم که از اقوام هست و انگار میخواد جامو بگیره و پایه ی منو بگیره اصل ...

عزیز دلم

میفهمم که چقدر اذیتت کردن همه

ولی من بهت یه قولی میدم

تو بگو خدایا منِ بنده زوم به بنده های دیگت و کاراشون و خلاصه هیچی نمیرسه

ولی تو خدایی میرسه میتونی میکنی

پس خدایی کن برام

بگو من صبر مییکنم بگو در برابر ناحقیا تهمتا همه چی من صبر میکنم و تو خدایی جبران کن

خدا جبران میکنه برات مطمئن باش

فقط از ته دل بخواه ازش و بهش ایمان داشته باش

خدایا لطفا مامان بابام دلشون شاد باشه و همیشه چشماشونو ببوسم🫀❤️

وای الهی دورت بگردم 🥺🥺🥺🥺🥺خیلییی خوشحالم کردی با دعای قشنگتخیلی ممنونم قربونت برم ان شالله بهتری ...

قربونت برم عزیزمی💚💚

امیدت به خدا باشه انشاا... جور میشه

لطف داری عزیزم

اگه تونستین یه صلوات برا فروش بیشتر برام بفرستین بهم بگین که فرستادین ۵ تا براتون میفرستم💚) زندگی یک فهم است ، فکر زنجیر کنی یا پرواز ، در همان خواهی ماند.... از رجبعلی خیاط پرسیدند چرا اینقدر آرامي؟گفت : بعد از سالها مطالعه و تجربه، زندگي خودرا بر پنج اصل بنا کردم:*دانستم رزق مرا دیگری نميخورد ، پس آرام شدم!*دانستم که خدا مرا ميبيند ، پس حیا کردم!*دانستم که کار مرا دیگری انجام نميدهد ، پس تلاش کردم!*دانستم که پایان کارم مرگ است، پس مهیا شدم!*دانستم که نیکي و بدی گم نميشودو سرانجام به سوی من باز ميگردد ،پس بر خوبي افزودم و از بدی کم کردم!و هر روز این 5 اصل را به خود یادآوری ميكنم.

تو رو خدا دعا کن انشالله پدرم بره مسافرکشی همین الان و همین امشب شغل ثابت مثل نگهبانی گیرش بیاد و تا ...

برای همه چیز دعا میکنم عزیزم....

قربونت برم عزیزمی💚💚امیدت به خدا باشه انشاا... جور میشهلطف داری عزیزم

عزیزدلمی من به فدات ❤️❤️❤️

عزیزم برات گزارش زدمیه زیارت عاشورا به نیت شهید صفری بخونبرای همه ما هم دعا کن من یه حاجتی دارم اگه ...

به روی چشمم عزیزم

از ته دل دعا میکنم برات و منتظر خبر خوشت توی همین تاپیک هستم باشه؟؟

به روی چشمم عزیزماز ته دل دعا میکنم برات و منتظر خبر خوشت توی همین تاپیک هستم باشه؟؟

انشالله همه مشکلات حل بشه

شما هم به خواسته هات برسی

عزیزم من 1.5 سال پیش یه تیکه طلا از خواهرم گرفتم حدود 50 میلیون شد و باهاش خونه گرفتیم (50 تومن کم داشتیم به چند نفر گفتیم بهمون ندادن)

الان اون تیکه طلا شده حدود 350 میلیون و واقعا نمی تونیم بدیم

فکر نمی کردیم توی این یکسال این جور طلا رشد کنه رشد عجیب

حالا شوهرم میخواد یه ماشین شرکتی بنویسه توی بازار آزاد بفروشه از سودش بتونیم پول خواهرم رو بدیم وگرنه باید بریم وام سنگین با قسط سنگین بگیریم که خیلی برامون سخته، کلا همین الان هم کلی قسط و وام داریم.

اینکه اسم آدم توی قرعه کشی در بیاد خیلی سخته

فقط دعا کن اسممون در بیاد

چون به راحتی میتونیم پول خواهرم رو بدیم

انشالله همه مشکلات حل بشهشما هم به خواسته هات برسی عزیزم من 1.5 سال پیش یه تیکه طلا از خواهرم گرفتم ...

قربونت برم

دقیقا میفهمم عزیزم

خیلی دعا میکنم برات اگه میتونی سوره ی یوسف رو بخون

من همیشه میخونمش و باعث خوش شانسی میشه برام

وقتی خواستم باز بخونمش به نیت تو میخونم عزیزم

ان شالله بیای خبر خوش بدی بهم🥺❤️