2777
2789
عنوان

قرص لاغری

3187 بازدید | 43 پست

یه قرص لاغری صد در صد تاثیر گذار بدون بازگشت معرفی کنید

❤️بدون تو یه مروارید مشکی بی صدف من ته مردابم           یه ماهی وسط دریاولی خب بی نفسو وصله قلابم❤️

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

چند کیلو اضاف وزن داری؟؟ من فکر نمیکنم هیچ کس ب اندازه من اضاف وزن داشته باشه تو نی نی سایت   ...

قد ۱۶۸ وزن ۶۲

❤️بدون تو یه مروارید مشکی بی صدف من ته مردابم           یه ماهی وسط دریاولی خب بی نفسو وصله قلابم❤️

من حتي تنوييد ريتارد كه خيلي هم ميگن خطرناكه خوردم ولي بي تاثير

آخرين چيزي هم كه گرفته ليپو ٦ بلك از ماهواره ولي دريغ از حتي نيم كيلو كاهش

توى اين مملكت  بخل و حسادت و تنگ نظرى  شغل دوم اكثر مردمه...!عزت اله انتظامى /ديالوگ ماندگار /خانه اى روى آب
چند کیلو اضاف وزن داری؟؟ من فکر نمیکنم هیچ کس ب اندازه من اضاف وزن داشته باشه تو نی نی سایت   ...

شما چند کیلویی

من حتي تنوييد ريتارد كه خيلي هم ميگن خطرناكه خوردم ولي بي تاثير آخرين چيزي هم كه گرفته ليپو ٦ بلك ا ...

پس چه گلی به سرم بگیرم

من رژيم آش آبغوره يك هفته گرفتم ١ كيلو كم شدم كه فورا برگشت

توى اين مملكت  بخل و حسادت و تنگ نظرى  شغل دوم اكثر مردمه...!عزت اله انتظامى /ديالوگ ماندگار /خانه اى روى آب
پس چه گلی به سرم بگیرم

من فهميدم كه كمكاري تيروييدم نميزاره لاغر شم

ورزش كن عزيزم

جديدن ميخوام يه چيز ديگه هم امتحان كنم:قطره زيره و قطره ليمو باريج اسانس

تعريفشو شنيدم

ارزون هم هست

شما چند کیلویی

من الان دقیقا ۱۰۰ کیلو هستم

و قدم هم ۱۶۸ هس

خیلی چاق شدم و حدودا ۳۰ کیلو از وزنم اضافه

و خیلی روحیمو باختم و ناراحتم

همه روزهام بدون سحریه و افطاری هنوز ی دونه برنج نخوردم هر شبم یک ساعت پیاده روی میرم

به نظرم قطره ليمو و زيره باريج اسانسو سرچ كن تو نت

شايد شما هم تصميم بگيري استفاده كني

خدافل ضرر ندلره

لاغری با قرص قطعا برگشت داره اونم چند برابر؛ بهتره دمنوش لاغری بخورین کالری شماری و پیاده روی کنید 

ᴛʜɪɴᴋ ʙɪɢ ʙʟɪᴇᴠᴇ ʙɪɢ ᴀᴄᴛ ʙɪɢ       ᴀɴᴅ ᴛʜᴇ ʀᴇsᴜʟᴛs ᴡɪʟʟ ʙᴇ ʙɪɢ                                                                          تاپـیك روزانه صلوات 🌱🌸🌱