2777
2789
عنوان

قرص لاغری

| مشاهده متن کامل بحث + 3187 بازدید | 43 پست
من الان دقیقا ۱۰۰ کیلو هستم و قدم هم ۱۶۸ هس خیلی چاق شدم و حدودا ۳۰ کیلو از وزنم اضافه و خیلی روح ...

صد در صد روشت اشتباه

وقتي نخوري بدن ميره تو فاز قحطي و همون مقدار كم هم ذخيره ميكنه

يه روش خوب ميشناسم به اسم 5-2

توى اين مملكت  بخل و حسادت و تنگ نظرى  شغل دوم اكثر مردمه...!عزت اله انتظامى /ديالوگ ماندگار /خانه اى روى آب

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به نظرم قطره ليمو و زيره باريج اسانسو سرچ كن تو نت شايد شما هم تصميم بگيري استفاده كني خدافل ضرر ن ...

اوه تو یه تاپیک یه خانمی مشکل معده پیدا کرده بود با لیمو باریح اسانس

چالش پاییزی بامدادخمار🍁🍁🍁🍁🍁وزن شروع 60450     وزن پایان چالش 56
به نظرم قطره ليمو و زيره باريج اسانسو سرچ كن تو نت شايد شما هم تصميم بگيري استفاده كني خدافل ضرر ن ...

از عطاری باید بگیرم؟؟؟

❤️بدون تو یه مروارید مشکی بی صدف من ته مردابم           یه ماهی وسط دریاولی خب بی نفسو وصله قلابم❤️

من مدتي تويه گروه عضو بودمكه هركسي روششونو انجام داده نتيجه گرفته راستش خودم هيچوقت امتحان نكردم

ولي چون ميخوام براي بارداري اقدام كنم شايد بزودي امتحان كنم روشو

توى اين مملكت  بخل و حسادت و تنگ نظرى  شغل دوم اكثر مردمه...!عزت اله انتظامى /ديالوگ ماندگار /خانه اى روى آب
الان با شوهرم داعوام شد و کتک خوردم توی اینستا دیدم ب ی دختره پیام داده کلی گریه کردم فک میکنم دل ...

عزیز دلم یعنی تو یکسال انقدر اصافه کردی؟؟؟

❤️بدون تو یه مروارید مشکی بی صدف من ته مردابم           یه ماهی وسط دریاولی خب بی نفسو وصله قلابم❤️

روششون اينجوريه كه هيچ محدوديتي تو خوردن مواد خوراكي نداري ختي برنج و چيپس و از اين چيزا مينوني بخوري 

ولي همه چيز با احتساب كالري بايد باشه و در روز به هيچ عنوان بيشتر از ٢٠٠٠ كالري نخوري

٥ روز تو هفته بايددددد ٢٠٠٠ كالري بخوري نه كمتر نه بيشتر و ٢ روز تو هفته ٥٠٠ كالري

كسايي تو گروه هستن كه با اين روش تا ٢٠ كيلو هم كم كردن

حالا اگه خواستين توضيحات دقيقتر و مفصل تر ميدم بهتون

ولي   همه   چيز   با   احتساب   كالري   بايد   باشه ...

من کالری روزانم از ۱۰۰۰بالا نمیره

عزیز دلم یعنی تو یکسال انقدر اصافه کردی؟؟؟

موقع عروسیم دقیقا ی سال پیش ۸۰ بودم

و متاسفانه بخاطر غریبی و محل زندگیم شبوروز تو خونه بودم

و الان ک شده ی سال ۲۰ کیلو وزن اضاف کردم و از خودم متنفر شدم