_malmal_ مدیر عضویت: 1396/10/26 تعداد پست: 6886 عنوان قرص لاغری | مشاهده متن کامل بحث + 3187 بازدید | 43 پست یه قرص لاغری صد در صد تاثیر گذار بدون بازگشت معرفی کنید ❤️بدون تو یه مروارید مشکی بی صدف من ته مردابم یه ماهی وسط دریاولی خب بی نفسو وصله قلابم❤️ 1397/03/01 | 02:16 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
آسوووو عضویت: 1396/11/15 تعداد پست: 1899 قد ۱۶۸ وزن ۶۲ خووووووشبحالتاین آرزوی منه ک حتی بشم ۷۰ مثل ی سال پیشم
kaniyaa عضویت: 1396/09/17 تعداد پست: 5692 من الان دقیقا ۱۰۰ کیلو هستم و قدم هم ۱۶۸ هس خیلی چاق شدم و حدودا ۳۰ کیلو از وزنم اضافه و خیلی روح ... صد در صد روشت اشتباهوقتي نخوري بدن ميره تو فاز قحطي و همون مقدار كم هم ذخيره ميكنهيه روش خوب ميشناسم به اسم 5-2 توى اين مملكت بخل و حسادت و تنگ نظرى شغل دوم اكثر مردمه...!عزت اله انتظامى /ديالوگ ماندگار /خانه اى روى آب
پری_جنگلی عضویت: 1393/09/21 تعداد پست: 2717 قرص بدون رژیم که نمیشههمراه رژیم شاید تاثیر بزارهپرهیز غدایی رو رعایت میکنید؟کم کردن کربو هیدرات و مواد کارخونه ای؟ دارم جهان را دور میریزم/من قوم و خویش شمس تبریزم.
آسوووو عضویت: 1396/11/15 تعداد پست: 1899 الان با شوهرم داعوام شد و کتک خوردمتوی اینستا دیدم ب ی دختره پیام دادهکلی گریه کردمفک میکنم دلیل خیانتش اینه ک من بعد از عروسی خیلی چاق شدمو الان خیلی حالم خرابه
آسوووو عضویت: 1396/11/15 تعداد پست: 1899 صد در صد روشت اشتباه وقتي نخوري بدن ميره تو فاز قحطي و همون مقدار كم هم ذخيره ميكنه يه روش خوب ميش ... این روش چجوریه؟؟؟
newyork عضویت: 1396/02/04 تعداد پست: 5030 به نظرم قطره ليمو و زيره باريج اسانسو سرچ كن تو نت شايد شما هم تصميم بگيري استفاده كني خدافل ضرر ن ... اوه تو یه تاپیک یه خانمی مشکل معده پیدا کرده بود با لیمو باریح اسانس چالش پاییزی بامدادخمار🍁🍁🍁🍁🍁وزن شروع 60450 وزن پایان چالش 56
_malmal_ مدیر استارتر عضویت: 1396/10/26 تعداد پست: 6886 به نظرم قطره ليمو و زيره باريج اسانسو سرچ كن تو نت شايد شما هم تصميم بگيري استفاده كني خدافل ضرر ن ... از عطاری باید بگیرم؟؟؟ ❤️بدون تو یه مروارید مشکی بی صدف من ته مردابم یه ماهی وسط دریاولی خب بی نفسو وصله قلابم❤️
kaniyaa عضویت: 1396/09/17 تعداد پست: 5692 من مدتي تويه گروه عضو بودمكه هركسي روششونو انجام داده نتيجه گرفته راستش خودم هيچوقت امتحان نكردمولي چون ميخوام براي بارداري اقدام كنم شايد بزودي امتحان كنم روشو توى اين مملكت بخل و حسادت و تنگ نظرى شغل دوم اكثر مردمه...!عزت اله انتظامى /ديالوگ ماندگار /خانه اى روى آب
_malmal_ مدیر استارتر عضویت: 1396/10/26 تعداد پست: 6886 الان با شوهرم داعوام شد و کتک خوردم توی اینستا دیدم ب ی دختره پیام داده کلی گریه کردم فک میکنم دل ... عزیز دلم یعنی تو یکسال انقدر اصافه کردی؟؟؟ ❤️بدون تو یه مروارید مشکی بی صدف من ته مردابم یه ماهی وسط دریاولی خب بی نفسو وصله قلابم❤️
kaniyaa عضویت: 1396/09/17 تعداد پست: 5692 روششون اينجوريه كه هيچ محدوديتي تو خوردن مواد خوراكي نداري ختي برنج و چيپس و از اين چيزا مينوني بخوري توى اين مملكت بخل و حسادت و تنگ نظرى شغل دوم اكثر مردمه...!عزت اله انتظامى /ديالوگ ماندگار /خانه اى روى آب
kaniyaa عضویت: 1396/09/17 تعداد پست: 5692 ولي همه چيز با احتساب كالري بايد باشه و در روز به هيچ عنوان بيشتر از ٢٠٠٠ كالري نخوري توى اين مملكت بخل و حسادت و تنگ نظرى شغل دوم اكثر مردمه...!عزت اله انتظامى /ديالوگ ماندگار /خانه اى روى آب
kaniyaa عضویت: 1396/09/17 تعداد پست: 5692 ٥ روز تو هفته بايددددد ٢٠٠٠ كالري بخوري نه كمتر نه بيشتر و ٢ روز تو هفته ٥٠٠ كالري توى اين مملكت بخل و حسادت و تنگ نظرى شغل دوم اكثر مردمه...!عزت اله انتظامى /ديالوگ ماندگار /خانه اى روى آب
kaniyaa عضویت: 1396/09/17 تعداد پست: 5692 كسايي تو گروه هستن كه با اين روش تا ٢٠ كيلو هم كم كردنحالا اگه خواستين توضيحات دقيقتر و مفصل تر ميدم بهتون توى اين مملكت بخل و حسادت و تنگ نظرى شغل دوم اكثر مردمه...!عزت اله انتظامى /ديالوگ ماندگار /خانه اى روى آب
_malmal_ مدیر استارتر عضویت: 1396/10/26 تعداد پست: 6886 ولي همه چيز با احتساب كالري بايد باشه ... من کالری روزانم از ۱۰۰۰بالا نمیره ❤️بدون تو یه مروارید مشکی بی صدف من ته مردابم یه ماهی وسط دریاولی خب بی نفسو وصله قلابم❤️
آسوووو عضویت: 1396/11/15 تعداد پست: 1899 عزیز دلم یعنی تو یکسال انقدر اصافه کردی؟؟؟ موقع عروسیم دقیقا ی سال پیش ۸۰ بودمو متاسفانه بخاطر غریبی و محل زندگیم شبوروز تو خونه بودمو الان ک شده ی سال ۲۰ کیلو وزن اضاف کردم و از خودم متنفر شدم