2777
2789
عنوان

قرص لاغری

| مشاهده متن کامل بحث + 3187 بازدید | 43 پست
كسايي   تو   گروه   هستن   كه   با   اين   روش &nb ...

ولی ۲۰۰۰تا واقعازیاده میترسم برعکس جواب بده وگرن خیلی هم خوبه که انقدر میشه خورد

❤️بدون تو یه مروارید مشکی بی صدف من ته مردابم           یه ماهی وسط دریاولی خب بی نفسو وصله قلابم❤️

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من کالری روزانم از ۱۰۰۰بالا نمیره

منم از فردا میخام کالری شماری کنم

میگم بزنم تو اینترنت همه کالریا میاد بالا،؟؟؟

از کحا بدونم ک چقدر کالری باید بخورم؟

یعنی منم ۱۰۰ تا باید بخورم؟

موقع عروسیم دقیقا ی سال پیش ۸۰ بودم و متاسفانه بخاطر غریبی و محل زندگیم شبوروز تو خونه بودم و الان ...

منم اصلا تحرک ندارم ولی خب تو که تنهایی حوصلتم سر میره برو باشگاه تو روحیت خیلییی تاثیر میذاره

❤️بدون تو یه مروارید مشکی بی صدف من ته مردابم           یه ماهی وسط دریاولی خب بی نفسو وصله قلابم❤️
منم از فردا میخام کالری شماری کنم میگم بزنم تو اینترنت همه کالریا میاد بالا،؟؟؟ از کحا بدونم ک چقد ...

برنامشو نصب کن دیگه کرفس یا مانکن وزنتو وارد میکنی با قد میگه چقدر اضافه وزن داری و چقدر تو روز باید مصرف کنی کالری تمام مواد غذایی هم داره اکه گوشیت اندرویده مانکن نصب کن خیلی بهتره

مطمئن باشين زياد نيست

شايد اول يه كوچولو اضافه كنين چون خيلي كم ميخوردين ولي بلافاصله كم ميكنيد

اسم روش پنج به دو هست

تو نت سرچ منيد

حتي چند وقت پيش شبكه منوتو نشون داد چندتا روش لاغري و رژيم امتحان كردن كسايي كه اين روشو داشتن خيلي خوب نتيجه گرفته بودن

توى اين مملكت  بخل و حسادت و تنگ نظرى  شغل دوم اكثر مردمه...!عزت اله انتظامى /ديالوگ ماندگار /خانه اى روى آب
مطمئن باشين زياد نيست شايد اول يه كوچولو اضافه كنين چون خيلي كم ميخوردين ولي بلافاصله كم ميكنيد اس ...

منم شنیدم که واقعا اثر داشته

اینجابی ک زندگی میکنم باشگاه زنونه نداره

سی دی رقص زومبا یا ایروبیک بگیر بذار تو خونه باهاش تمرین کن 

آره عزیزم اگه میشه لطفا توضیح بدید

حتمن

فقط الان نميتونم

همينجا مينويسم توضيحات كاملو و ريپلاي ميكنم كه بياي بخوني

توى اين مملكت  بخل و حسادت و تنگ نظرى  شغل دوم اكثر مردمه...!عزت اله انتظامى /ديالوگ ماندگار /خانه اى روى آب