2777
2789
عنوان

بیاید درد و دل کنیم🤍🙃

| مشاهده متن کامل بحث + 228 بازدید | 27 پست
الان که توشی نه!شاید باید ۳ ۴ سال دیگه بیای و راجع بهش حرف بزنی

اها درسته

فانوس ارزوهایم همیشه روشن است و اینگونه است که من میمانم و خدایی که بودنش حال دلم را خوب میکندبرای قبول شدنم توی کنکور ی صلوات بفرست قربون قلب مهربونت عزیزمن

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

خب خیلی خوبه که خودت به همه چی آگاهیپس از همین حالا شروع کنامیدوارم موفق بشی

میترسم دیر شروع کردم

میترسم قبول نشم

واقعا مث جهنم شده برام دنیا

فانوس ارزوهایم همیشه روشن است و اینگونه است که من میمانم و خدایی که بودنش حال دلم را خوب میکندبرای قبول شدنم توی کنکور ی صلوات بفرست قربون قلب مهربونت عزیزمن

هیچوقت نترسو هیچوقت دیر نیست

مرسی ازت عزیزدلم

بخاطر اخلاق خانوادم نمیتونم با هیچ کس دوست شم دختر منظورمه

سختگیرن؟

تا دوستامو میبینن اخم میکننتو این دوتا تایپک قبلیم تعریف کردم چی کرده مامانم دیروز

چن سالته؟

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز