samaneh_army مدیر عضویت: 1403/10/11 تعداد پست: 1192 عنوان دارم میمیرم | مشاهده متن کامل بحث + 383 بازدید | 69 پست نمیدونم حالم بده خونمون سر صداس عصبیم فردا سه زنگ امتحانه نمیتونم بخونم اتاقم خیلی گرمه بعد خیلی کوچیکه (جوری که دراز میکشم هم قد منه)بعد چیکار کنم چطوری بخونم دلم میخاد فردا مدرسه نرم حوصله هیچ کاری و ندارم تلخ کنی دهان من! قند به دیگرام دهی؟ نم ندهی به کشت من! آب به اینو ان دهی؟؟؟ دیروز | 21:26 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
samaneh_army مدیر استارتر عضویت: 1403/10/11 تعداد پست: 1192 قرص معده بخور اوکی میشی پاشو تنبل ✨🎀🫠 تلخ کنی دهان من! قند به دیگرام دهی؟ نم ندهی به کشت من! آب به اینو ان دهی؟؟؟
قشنگه1234__ عضویت: 1401/11/18 تعداد پست: 5538 آره دفاعی و قرآن و آخرم املا که مهم نیست خب چیزی نیست که بخون ، برو یه جای بهتر بشین اول از دفاعی شروع کن بعد قرآن بخون و بعد املا رو بخون ، اگه تو ذهنت نمیره برو سایت نوت بوک ال ام کتاب هر درس رو بارگزاری بکن بهش بگو فلان قسمت رو برام بگو( ابزارای مختلف مثل ویدیو و ویس و فلش کارت داره)
noonearoundme عضویت: 1404/10/26 تعداد پست: 30 تنبلی نکن پاشو برو درس بخون پنبه بزار داخل گوشت که صدا کمتر بیاد پاشو تنبلی نکن امضاتون خوبهچقدر همه ما از این آدما درد کشیدیم
تنها؟؟ عضویت: 1402/05/20 تعداد پست: 3228 امضاتون خوبهچقدر همه ما از این آدما درد کشیدیم سپاس دقیقا آقا هستم محمود درویش میگه که :منو ببر توی اون حالی که قبل از تو بودم این طوری منصفانه تره
noonearoundme عضویت: 1404/10/26 تعداد پست: 30 🫢🥹🫂چی خوشگلللل امضا مگه نداریمنم یه جمله هم معنا اونو گفتم
چشم6آبیشونم عضویت: 1404/02/19 تعداد پست: 1489 ۴۵ متره کلا۱۶ سالمه ولی باور کن دارم دیونه میشم هر سری امتحان داریم میشینم گریه میکنم نمیتونم چیزی ه ... وای هم سنیمگفتم که هنذفری بزار یه جوری باید بخونی صبحی ای؟ همون چشم آبی قبلی مسیحی ام🛐اکانت دست دو نفره❕❕❕
samaneh_army مدیر استارتر عضویت: 1403/10/11 تعداد پست: 1192 خب چیزی نیست که بخون ، برو یه جای بهتر بشین اول از دفاعی شروع کن بعد قرآن بخون و بعد املا رو بخون ، ... درس هشت واییی خیلی زیاده انقدر رو مخه 😐همینو دو سه قسمت نکردن تلخ کنی دهان من! قند به دیگرام دهی؟ نم ندهی به کشت من! آب به اینو ان دهی؟؟؟
samaneh_army مدیر استارتر عضویت: 1403/10/11 تعداد پست: 1192 وای هم سنیمگفتم که هنذفری بزار یه جوری باید بخونی صبحی ای؟ نه ظهرم من اصلااا با صدا نمیتونم بخونم باید سکوت مطلق باشن تلخ کنی دهان من! قند به دیگرام دهی؟ نم ندهی به کشت من! آب به اینو ان دهی؟؟؟
samaneh_army مدیر استارتر عضویت: 1403/10/11 تعداد پست: 1192 خب چیزی نیست که بخون ، برو یه جای بهتر بشین اول از دفاعی شروع کن بعد قرآن بخون و بعد املا رو بخون ، ... مرسی تلخ کنی دهان من! قند به دیگرام دهی؟ نم ندهی به کشت من! آب به اینو ان دهی؟؟؟
تنها؟؟ عضویت: 1402/05/20 تعداد پست: 3228 امضاتون خوبهچقدر همه ما از این آدما درد کشیدیم هیچ وقت هم آدم قبل نمیشیم آقا هستم محمود درویش میگه که :منو ببر توی اون حالی که قبل از تو بودم این طوری منصفانه تره
samaneh_army مدیر استارتر عضویت: 1403/10/11 تعداد پست: 1192 امضا مگه نداریمنم یه جمله هم معنا اونو گفتم چرا دارم جملات خیلی قشنگ بود:))) تلخ کنی دهان من! قند به دیگرام دهی؟ نم ندهی به کشت من! آب به اینو ان دهی؟؟؟
noonearoundme عضویت: 1404/10/26 تعداد پست: 30 سپاس دقیقا باید مشغول زندگی شدگور پدر هرکس بود هرکس رفتجور پدرشون گورپدرشون
چشم6آبیشونم عضویت: 1404/02/19 تعداد پست: 1489 نه ظهرم من اصلااا با صدا نمیتونم بخونم باید سکوت مطلق باشن خب خوبهههه که حالا ببین من چی میگماگه خوابت میاد که الان بخواب ساعت ۱۲ شب پاشو دوبارهاگه نمیاد که برو تو تیک تاک یکم سرگرم شو بعد بزار اونا بخوابن خونه بره تو سکوت بشین بخون تا صبحصبحم یه چهار پنج ساعت بخواب پاشو برو مدرسه همون چشم آبی قبلی مسیحی ام🛐اکانت دست دو نفره❕❕❕
تنها؟؟ عضویت: 1402/05/20 تعداد پست: 3228 باید مشغول زندگی شدگور پدر هرکس بود هرکس رفتجور پدرشون گورپدرشون ی وقتایی نمیشه هرکاری میکنی مثل ی زخم جاش میمونه آقا هستم محمود درویش میگه که :منو ببر توی اون حالی که قبل از تو بودم این طوری منصفانه تره
samaneh_army مدیر استارتر عضویت: 1403/10/11 تعداد پست: 1192 خب خوبهههه که حالا ببین من چی میگماگه خوابت میاد که الان بخواب ساعت ۱۲ شب پاشو دوبارهاگه نمیاد که بر ... آره✨🎀این درسته تلخ کنی دهان من! قند به دیگرام دهی؟ نم ندهی به کشت من! آب به اینو ان دهی؟؟؟