2777
2789
عنوان

دارم میمیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 383 بازدید | 69 پست
آره دفاعی و قرآن و آخرم املا که مهم نیست

خب چیزی نیست که بخون ، برو یه جای بهتر بشین اول از دفاعی شروع کن بعد قرآن بخون و بعد املا رو بخون ، اگه تو ذهنت نمیره برو سایت نوت بوک ال ام کتاب هر درس رو بارگزاری بکن بهش بگو فلان قسمت رو برام بگو( ابزارای مختلف مثل ویدیو و ویس و فلش کارت داره)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

۴۵ متره کلا۱۶ سالمه ولی باور کن دارم دیونه میشم هر سری امتحان داریم میشینم گریه میکنم نمیتونم چیزی ه ...

وای

هم سنیم

گفتم که هنذفری بزار یه جوری باید بخونی

صبحی ای؟

همون چشم آبی قبلی مسیحی ام🛐اکانت دست دو نفره❕❕❕

خب چیزی نیست که بخون ، برو یه جای بهتر بشین اول از دفاعی شروع کن بعد قرآن بخون و بعد املا رو بخون ، ...

درس هشت واییی خیلی زیاده انقدر رو مخه 😐همینو دو سه قسمت نکردن

تلخ کنی دهان من!    قند به دیگرام دهی؟        نم ندهی به کشت من!    آب به اینو ان دهی؟؟؟

وای هم سنیمگفتم که هنذفری بزار یه جوری باید بخونی صبحی ای؟

نه ظهرم من اصلااا با صدا نمیتونم بخونم باید سکوت مطلق باشن

تلخ کنی دهان من!    قند به دیگرام دهی؟        نم ندهی به کشت من!    آب به اینو ان دهی؟؟؟

خب چیزی نیست که بخون ، برو یه جای بهتر بشین اول از دفاعی شروع کن بعد قرآن بخون و بعد املا رو بخون ، ...

مرسی

امضاتون خوبهچقدر همه ما از این آدما درد کشیدیم

هیچ وقت هم آدم قبل نمیشیم

آقا هستم      محمود درویش میگه که :منو ببر توی اون حالی که قبل از تو بودم این طوری منصفانه تره           
نه ظهرم من اصلااا با صدا نمیتونم بخونم باید سکوت مطلق باشن

خب خوبهههه که

حالا ببین من چی میگم

اگه خوابت میاد که الان بخواب ساعت ۱۲ شب پاشو دوباره

اگه نمیاد که برو تو تیک تاک یکم سرگرم شو بعد بزار اونا بخوابن خونه بره تو سکوت بشین بخون تا صبح

صبحم یه چهار پنج ساعت بخواب پاشو برو مدرسه

همون چشم آبی قبلی مسیحی ام🛐اکانت دست دو نفره❕❕❕

باید مشغول زندگی شدگور پدر هرکس بود هرکس رفتجور پدرشون گورپدرشون

ی وقتایی نمیشه هرکاری میکنی مثل ی زخم جاش میمونه

آقا هستم      محمود درویش میگه که :منو ببر توی اون حالی که قبل از تو بودم این طوری منصفانه تره           
خب خوبهههه که حالا ببین من چی میگماگه خوابت میاد که الان بخواب ساعت ۱۲ شب پاشو دوبارهاگه نمیاد که بر ...

آره✨🎀این درسته