2777
2789
عنوان

دارم میمیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 383 بازدید | 69 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب برو بهشون بگو صدارو یکم کم کنن بالکن و حیاط و اینا نداره؟یا اگه راهرو داره یه رو فرشی بردار خوراک ...

نه خوشگلم یک خونه و اتاق و اشپر خونه که اونم صدا میاد

نمیدونم چرا معده درد شدم💔🫠

تلخ کنی دهان من!    قند به دیگرام دهی؟        نم ندهی به کشت من!    آب به اینو ان دهی؟؟؟

تنبلی نکن پاشو برو درس بخون پنبه بزار داخل گوشت که صدا کمتر بیاد پاشو تنبلی نکن

آقا هستم      محمود درویش میگه که :منو ببر توی اون حالی که قبل از تو بودم این طوری منصفانه تره           
چطوری بیخیال بشم فردا خاتمه باز سرم داد بی داد میکنه

اینو از منی که توی مدرسه تیزهوشان درس میخونم و برگه شیمی ترم اولم رو سفید تحویل دادم و حتی جلسه ام گذاشتن برام و یه ملت بهم حرف زدن بشنو میگذره و ارزش نداره نخوندی سفید تحویل بده

تنبلی نکن پاشو برو درس بخون پنبه بزار داخل گوشت که صدا کمتر بیاد پاشو تنبلی نکن

آره باید برم✨

تلخ کنی دهان من!    قند به دیگرام دهی؟        نم ندهی به کشت من!    آب به اینو ان دهی؟؟؟

اینو از منی که توی مدرسه تیزهوشان درس میخونم و برگه شیمی ترم اولم رو سفید تحویل دادم و حتی جلسه ام گ ...

✨🫠

آره باید برم✨

الانم که داری بهونه میاری معده درد گرفتم پاشو بدو بدو دختر خوب تنبلی نکن

آقا هستم      محمود درویش میگه که :منو ببر توی اون حالی که قبل از تو بودم این طوری منصفانه تره           
در جواب امضاتتورا چه کسی اسراف میکند در حالیکه من به قطره قطره تو محتاجم

🫢🥹🫂

چی خوشگلللل

پاشو یه دوش بگیر سرحال بشی اعصابت آروم بشه، یه چایی یا دمنوش گل گاوزبان درست کن بخور ، یا اگر هم قهوه داری دم دست درست کن بخور و بشین بخون اونم سرحالت میکنه

چندتا نفس عمیق بکش یه کم بشین پاشو کن سرحال بشی

آرامشم ده ای که میدانی توان ، پستی بلندی های دنیا را ندارم ...🙏🏼 🦋
نه خوشگلم یک خونه و اتاق و اشپر خونه که اونم صدا میادنمیدونم چرا معده درد شدم💔🫠

چند متره خونتون؟

ای بمیرم

از استرس و عصابه خب دخترجون

پاشو آب بخور اروم بگیره

تو اتاق بشین هنذفریو بزار یه موزیک بی صدا بزار چطور بگم از همونا که نمیخونه فقط موسیقیه

چندسالته؟

همون چشم آبی قبلی مسیحی ام🛐اکانت دست دو نفره❕❕❕

الانم که داری بهونه میاری معده درد گرفتم پاشو بدو بدو دختر خوب تنبلی نکن

آره نباید بهونه بیارم

( ولی واقعا دل دردم،👌😂)

آره نباید بهونه بیارم ( ولی واقعا دل دردم،👌😂)

قرص معده بخور اوکی میشی پاشو تنبل

چند متره خونتون؟ای بمیرماز استرس و عصابه خب دخترجونپاشو آب بخور اروم بگیره تو اتاق بشین هنذفریو بزار ...

۴۵ متره کلا

۱۶ سالمه ولی باور کن دارم دیونه میشم هر سری امتحان داریم میشینم گریه میکنم نمیتونم چیزی هم بخونم خونه وایب درس نمیده