2777
2789
عنوان

دارم میمیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 383 بازدید | 69 پست
ببین انگار نمیخوای درست شیخودتو زدی به خواب برادرم

۴۰ سالم داره میشه چرا باید خوب بشم

امیدی به آینده هست چی رو باید شروع کنم

فقط دارم زندگی میکنم و خودمو با باشگاه سرگرم کردم با ی مشت آهن

آقا هستم      محمود درویش میگه که :منو ببر توی اون حالی که قبل از تو بودم این طوری منصفانه تره           
۴۰ سالم داره میشه چرا باید خوب بشم امیدی به آینده هست چی رو باید شروع کنم فقط دارم زندگی میکنم و خود ...

چیه چهل ساله باید بره بمیره؟

من الان هجده سالمه مطمینم پنجاه سال درد رو دوشمه

تمام فکرهای تورو دارم

ولی وقتی مثلا میبینم خواهرم ماهی صد مثلا در میاره

و عین چی خرج میکنه و تفریح و هر بار با یکی و راحت میذاردش کنار

میفهمم که پول دوای همه چیزه

یه زبان رو همین الان یاد بگیری بری تدریس کنی مطمینم ماهی صد داری

هر چی که بتونی ولی درست حسابی تدریسش کنی

شده باشه لوله کشی.

خود من قول میدم کلاس لوله کشی رو بیام

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چیه چهل ساله باید بره بمیره؟من الان هجده سالمه مطمینم پنجاه سال درد رو دوشمهتمام فکرهای تورو دارم ول ...

مربی بدنسازی هستم

به سن من برسی متوجه میشی حرف من رو

آقا هستم      محمود درویش میگه که :منو ببر توی اون حالی که قبل از تو بودم این طوری منصفانه تره           
۴۰ سالم داره میشه چرا باید خوب بشم امیدی به آینده هست چی رو باید شروع کنم فقط دارم زندگی میکنم و خود ...

کسی که باهاش بودم چهل و پنج بود

و تازه شرکت شو زد

یکی از بهترین خصلت هاش که به ضرر من تموم شد این بود که اصلا اعتقادی به سن نداشت

و میگفت الان میتونم زندگی کنم بااایییدد بکنم

کسی که باهاش بودم چهل و پنج بودو تازه شرکت شو زدیکی از بهترین خصلت هاش که به ضرر من تموم شد این بود ...

از نظر من زندگی یعنی ۶ صبح بری پارک بدوی بعدش بیای خونه صبحانه بخوری بعدش بری باشگاه بعدش بیای منزل غذا بخوری بعدش استراحت کنی و مجدد بری باشگاه و بعدش بیای خونه غذا بخوری و استراحت کنی و این چرخه ادامه پیدا کنه و سالی ۵کیلو عضله اضافه کنی و هر سال مسابقه بری این زندگی هستش نه مثل تراکتور کار کنی و فکر میکنی داری زندگی میکنی و استرس داره توی کار آدم رو میکشه

متاسفم ولی نمیتونم با کسی که منو بچه میبینه حرف بزنمسن به عدد نیستبه تجربه س

من همچینجسارتی نکردم بگم شما بچه هستی منظورم این بود که امید شما به آینده بیشتره و زمان بیشتری دارید

از نظر من زندگی یعنی ۶ صبح بری پارک بدوی بعدش بیای خونه صبحانه بخوری بعدش بری باشگاه بعدش بیای منزل ...

کاملا حرفتون متین

خیلی هم سبک زندگی قشنگی دارید

سالم ترین و شرافتمندانه ترین سبکیه که میشناسم

اما تو تمام این مدت حق نداری به کسی که برات ارزش قائل نیست که حتی کنارت بمونه فکر کنی

اینو به خودمم میگم

حتی کراش هم هیچ وقت نزدم و نمیزنم

چون ارزش ندارع درگیر کسی بشی که اون بهت حتی فکر نمیکنه

کاملا حرفتون متینخیلی هم سبک زندگی قشنگی داریدسالم ترین و شرافتمندانه ترین سبکیه که میشناسماما تو تم ...

اینو موافقم باهاتون