2777
2789
عنوان

دارم میمیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 383 بازدید | 69 پست
ی وقتایی نمیشه هرکاری میکنی مثل ی زخم جاش میمونه

نه

من میگم میشه

هیچکس تاکید میکنم هیچ کس اندازه من یه رابطه شدیدا پیچیده نداشته

برای هر روانشناسی که گفتم پراش ریخته

اگر درس نداشتم و اذیت نبودم هرگز بهش فکر نمیکردم

ولی درس لعنتی باعث فکر کردن میشه

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

نه من میگم میشههیچکس تاکید میکنم هیچ کس اندازه من یه رابطه شدیدا پیچیده نداشتهبرای هر روانشناسی که گ ...

هر کسی به اندازه توانش درد کشیده همه آدم ها از نظر خودشون بیشترین درد رو کشیده

آقا هستم      محمود درویش میگه که :منو ببر توی اون حالی که قبل از تو بودم این طوری منصفانه تره           
نه من میگم میشههیچکس تاکید میکنم هیچ کس اندازه من یه رابطه شدیدا پیچیده نداشتهبرای هر روانشناسی که گ ...

ایشالا که همه چی رو فراموش کنی

آقا هستم      محمود درویش میگه که :منو ببر توی اون حالی که قبل از تو بودم این طوری منصفانه تره           
هر کسی به اندازه توانش درد کشیده همه آدم ها از نظر خودشون بیشترین درد رو کشیده

به عنوان کسی که مادرش روانپزشک بوده

و از بچگی تمام کتابارو و حافظه

و زیاد شنیدم

میدونم رابطه م چه شکلی بوده

اونقدری حساس هست که نمیشه عنوانش کرد

به عنوان کسی که مادرش روانپزشک بودهو از بچگی تمام کتابارو و حافظهو زیاد شنیدممیدونم رابطه م چه شکلی ...

متوجه هستم من به خاطر فراموشی ی رابطه یکسال تحت نظر بودم و دارو مصرف کردم ولی خوب نشدم الانم به جایی رسیدم که هیچ چیزی خوشحالم نمیکنه و هیچچیز براممهم نیست ۶سال گذشته ولی هنوز دردش هست

متوجه هستم من به خاطر فراموشی ی رابطه یکسال تحت نظر بودم و دارو مصرف کردم ولی خوب نشدم الانم به جایی ...

نکن با خودت اینکارو

قرص رو کامل قطع کن

به استناد تمام ریسرچ ها ته قرص فلج شدن و کمترینش دمانس ه

من از همین راه دور میگم یکی بدتر از تو هست

نه فراموشم میشه نه حتی میتونم ازش کینه به دل بگیرم

ولی زندگیتو بکن

من واقعا مطمینم پول و تفریح جای هرچی حماقت و زخم رو پر میکنه

البته پول معلول کار کردن زیاده

همین کار کردن زیاد هم واقعا کمک کننده س

نکن با خودت اینکاروقرص رو کامل قطع کن به استناد تمام ریسرچ ها ته قرص فلج شدن و کمترینش دمانس همن از ...

همون سال اول قطع کردم قرص رو ولی هر چی بگی بازم خودت میدونی نمیشه فراموش کرد نه میشه متنفر شد نه دوس داشت نه رها کرد

سپاس🌹

جوری کار کنم که وقت نی نی سایت نداشته باشی

حرفمو یادت بمونه

من عین بقیه نمیگم جای مردها اینجا نیست

ولی مطمینم اگر آدم خسته کار باشه اینجا نمیاد

میگیره میخوابه

خودم کار کردم میدونم

جوری کار کنم که وقت نی نی سایت نداشته باشیحرفمو یادت بمونهمن عین بقیه نمیگم جای مردها اینجا نیست ولی ...

من فقط جمعه ها وقتم آزاده اونم به ندرت همش درگیر کار و ورزشم ولی بازم نمیشه فراموش کرد

من فقط جمعه ها وقتم آزاده اونم به ندرت همش درگیر کار و ورزشم ولی بازم نمیشه فراموش کرد

انقدرررر بهش فکر کن که عین شهریار یه روز سیزده به در بری بیرون و ببینی خانم با بچه هاش اومده بیرون

من همان سیزدهم کز همه عالم به درم

تهشم خودت میدونی با چه فلاکتی مرد