دارم جدا میشم خیلی حالم بده..... بخاطر حرف پدرش کگفت زنتو طلاق بده یهو خونه زندگیو ول کرد رفت. من و خونوادمو بلاک کرد..رفتم دنبالش گفتم نکن گفتم ما تازه ۵ ماهم نیست عروسی کردیم ولی گفت بابام و خونوادم مهم ترن حتیی رفتم خونشون گفتم زندگیمو خراب نکنین نشد باباش گفت نه. کلا ول کرد رفت جواب منم نمیداد بهمه گفت بابام گفته طلاق.... واقعا حالم بده. همش میگم نکنه من بد بودم ولی من ک بد نبودم اون و خونوادش خیلی اذیتم کردن من هیچی نگفتم. الان نمیدونم چکار باید کنم حالم وحشتناکه
نمیده که. گفته بیا ۳ تابگیر. جهازتممال خودت و برو فقط
5 تا بگیری بردی تو کجا میخواستی کار کنی تو 5ماه 600 میلیون گیرت بیاد خودتم که اخلاق نداری فیلم بردار و باید انتخاب کنی آخرم میری له دست پا میگفتی واقعا معلوم نیست شما ها چه تگ سرتون میگذره میگی دوسش داشتم چیو دوست داشتی بدرد نخور تربن آدم و دوست دلشتی
دلیلش اینه از اینده میترسی..نترس تو تلاشتو کردی ونشد.بخدا با این بشر ده سال دیگم بود اخرش میشد طلاق.مرد دهن بین ارزش نداره براش غصه بخوری.به مرور زمان حل میشه همه چی
۵ ماه بود عروسی کرده بودیم ک ول کرد رفت. تو پست اشتباه نوشتم. من بعد یکسال از رفتنش قانونی اقدام کرد ...
خب همین ول کردنش رو قبل اقدام قانونی باید سعی میکردی مدرک جمع کنی، در و همسایه رو از خود کنی. ولی خب ادامه با همچین آدمی ک سر یه مساله ای که اهمیت حیاتی ای نداشته ب خاطر حرف خانواده ولت کرده رفته؟ فک نکنم بشه ادامه دلچسبی داشت.