2777
2789
عنوان

جدایی

| مشاهده متن کامل بحث + 7099 بازدید | 203 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

مهریه گذاشتم اجرا اصلا پیداش نشد تا حکم جلبش اومد. تا فهمید رفت وکیل گرفت اعسار زد. درخواست طلاق داد ...

واا. خب مگه تو وکیل نداشتی چطوری آدرس الکیو قبول کردن یه اجاره نامه ای شهادت همسایه ای چیزی میخواد چجوری؟؟

چون گفتم فیلمبردار عروسی همونی باشه ک من میخام بخود باباهه هم نگفتم به پسره گفتم گفت پول فیلمبردارو ...

گور باباش

دهن بیم احمق مثل اون زیاده

خانم و بادرک مثل تو کمه

خودش ضرر میکنه

دوست بی ادبی دارم ک اعصاب نداره، گاهی کاربری دست اونه تعجب نکنید از شدت متفاوت بودن جوابها🥲
واا. خب مگه تو وکیل نداشتی چطوری آدرس الکیو قبول کردن یه اجاره نامه ای شهادت همسایه ای چیزی میخواد چ ...

صورتجلسه کلانتری بردم ک ادرس الکیه قاضی بدوی ردش کرد ولی تجدیدنظر الزام به تمکینو داد

واقعا نمیتونم سرپا شم. نمیدونم چرا.ببین اقد بهم دروغ گفت. بمن گفت من میرم پیش دوستم اهواز تو برو خون ...

خدا ازش نگذره اهل کجایین؟

امشب ۱۴۰۳/۵/۱۰ تو روزای تاریک خودم هستم. خدایا ازت میخوام بهترینارو تو این یک سال برام رقم بزنی. خدای بزرگم امشب دوباره غمگینم خدایا منتظر کمک هات هستم من خیلی تنهام کمکم کن ۴اسفنده بارش شدید برف رو از پنجره اتاق میبینم.مامانم خونه نیست...باهمسرم قهرم... نگران آینده ام برای استخدامی کلی تست زدم امروز... خدایا کمکم کننننن. امشب۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۴...اولا خدایا ممنونم خونه و وام ازدواج جور شد... قهریم جدا خوابیدیم...اصلا رابطمون روزای خوبی رو پشت سر نمیذاره... همچنان درس میخونم... امیدوارم ویرایش بعدی خبر قبولیم باشه و آمادگی مراسم عروسی. توکل ب خدا و استعانت از آقا صاحب الزمان.امشب ۵ شهریور ۱۴۰۴ جواب آزمونم اومد قبول شدم با نمره بالا اول سجده کردم خدارو... الحمدلله خیلی خوشحالممممم انشالله قبول نهایی. امشب ۳۱ شهریور ۱۴۰۴. نتایج نهایی اعلام شد و قبول شدممممم. پس خدا حواسش بهم بود همه مدت این همون طلوع بعد تاریکی مطلق صبح بود😭😭😭 سجده شکر کردم و موفقیتم رو از خدای خودم میدونم. الهی شکر حالم خیلی خوبه تا ۳.۳۰ صبح بیدارم خواب نمیاد ب چشمام. انشالله تا تهش خیره.امروز ۲۴ بهمن ۱۴۰۴ نشستم دارم برنامه عروسیمون میریزم انشالله آخر ماه میخوام برم اتلیه و ارایشگاه رزروکنم😍 برنامه چیدیم اردیبهشت یا خرداد عروسی بگیریم شب خواب دیدم لباس عروس پوشیده بودم😍انشالله که خیره... خیلی ذهنم درگیره عروسیه یعنی از پسش برمیایم؟ ۲ ساله عقدیم دیگه تحت فشارم از حرف اطرافیان. همسرمم طبق معمول قهره😆 منتظر نی نی قشنگمونم هستم که ماه بعد به دنیا میاد قراره براش باکس گل تزیین کنم😍🩵 خدایا شکرت

ببین چون آدمی هستی ک ترس از تنهایی داری آیت اتفاق برات افتاده که بتونی شجاع بشی تو زندگی همه اتفاقات باعث رشد ما میشن شک نکن بعدا میبینی که نه اصلا ترسناک نبوده هیچی باورکن ب حرفم میرسی برای طلاق هم ب نظرم عجله نکن خب ۴ سال طول بکشه هرچندالکی میگن ۴ سال نمیکشه اما مهرتو نبخششششش

امشب ۱۴۰۳/۵/۱۰ تو روزای تاریک خودم هستم. خدایا ازت میخوام بهترینارو تو این یک سال برام رقم بزنی. خدای بزرگم امشب دوباره غمگینم خدایا منتظر کمک هات هستم من خیلی تنهام کمکم کن ۴اسفنده بارش شدید برف رو از پنجره اتاق میبینم.مامانم خونه نیست...باهمسرم قهرم... نگران آینده ام برای استخدامی کلی تست زدم امروز... خدایا کمکم کننننن. امشب۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۴...اولا خدایا ممنونم خونه و وام ازدواج جور شد... قهریم جدا خوابیدیم...اصلا رابطمون روزای خوبی رو پشت سر نمیذاره... همچنان درس میخونم... امیدوارم ویرایش بعدی خبر قبولیم باشه و آمادگی مراسم عروسی. توکل ب خدا و استعانت از آقا صاحب الزمان.امشب ۵ شهریور ۱۴۰۴ جواب آزمونم اومد قبول شدم با نمره بالا اول سجده کردم خدارو... الحمدلله خیلی خوشحالممممم انشالله قبول نهایی. امشب ۳۱ شهریور ۱۴۰۴. نتایج نهایی اعلام شد و قبول شدممممم. پس خدا حواسش بهم بود همه مدت این همون طلوع بعد تاریکی مطلق صبح بود😭😭😭 سجده شکر کردم و موفقیتم رو از خدای خودم میدونم. الهی شکر حالم خیلی خوبه تا ۳.۳۰ صبح بیدارم خواب نمیاد ب چشمام. انشالله تا تهش خیره.امروز ۲۴ بهمن ۱۴۰۴ نشستم دارم برنامه عروسیمون میریزم انشالله آخر ماه میخوام برم اتلیه و ارایشگاه رزروکنم😍 برنامه چیدیم اردیبهشت یا خرداد عروسی بگیریم شب خواب دیدم لباس عروس پوشیده بودم😍انشالله که خیره... خیلی ذهنم درگیره عروسیه یعنی از پسش برمیایم؟ ۲ ساله عقدیم دیگه تحت فشارم از حرف اطرافیان. همسرمم طبق معمول قهره😆 منتظر نی نی قشنگمونم هستم که ماه بعد به دنیا میاد قراره براش باکس گل تزیین کنم😍🩵 خدایا شکرت

۵ ماه بود عروسی کرده بودیم ک ول کرد رفت. تو پست اشتباه نوشتم. من بعد یکسال از رفتنش قانونی اقدام کرد ...

وای مغزم داره میترکه از دستت.اخه چرا اینقد اویزون وبی اعتماد به نفسی دختر.تو شاغلی مستقلی اون باید التماستو بکنه چرا خودتو دست کم میگیری .خب طلاق بگیری مگه چی میشه..اصلا مگه قراره همه ازدواج کنن وخوشبخت بشن .خیلیا متاهلن وبدبخت.ازش جداشو روی خودت کار کن به خودت برس برو تفریح .اگه کیس مناسب پیدا کردی ازدواج کن پیدا نشد گور بابای همشون مجرد بمون وزندگی کن.منم همسن تو هستم منم شاغلم وطلاق گرفتم.برای همیشه قید ازدواج ومردو جنس مذکرو زدم ودارم کیف میکنم واز زندگیم لذت میبرم مگه دنیا به آخر رسیده؟

تهرانم الان

جنوبیه درکل اره؟